Mennyi időt tanultok egyik napról a másikra /általában/?
Semennyit
Valamikor megcsinálom a matekházit...a többit óra előtt átolvasom ha írunk és ez általában elég egy 2-3ashoz
általában 30 percet, ha ilyen tz van vagy valami akkor beosztom 4-től 6-ig tanulok ha addig megtudom tanulni megtudom ha nem nem de hogy 6 után még egyszer sem tanultam az is biztos, semmi kedvem erőm energiám.
2-3-as szintén megvan kész
attól függ... nálunk van olyan nap h semmit nem kell, de van hogy ott ülök 2 óráig
de általában félóra/1 óra
8. osztály Lány
4-5 órát, kell ennyi az ötöshöz,én meg sajna nem az a típus vagyok, aki kétszer elolvassa és keni-vágja az anyagot.
9. osztályos lány
fél-másfál órát az 5öshöz plusz reggel átolvasom a kocsiban (20-30 perces út) meg óra előtt is és igy lazán megvan az 5ös de ha mégsem akkor lesek :/
8.os lány
Átlag 2 órát kb.
Amikor kevesebb órám van (4 vagy 5) akkor kevesebb,mintha sok (6 vagy 7) órám van.
Tegnap pl. 1 órát sem tanultam ,mert ma ilyen óráim voltak:osztályfőnöki,ének,magyar,német.Ma viszont majdnem 2 órát tanultam,mert holnap 7 órám lesz elég nehéz tantárgyakkal,mint pl. biosz,matek,német,magyar stb.
Ha tz-t írunk van amikor 2,5-3 órát is tanulok(főleg,ha sok dogát írunk egy napon).
Az átlagom pedig 4 alatt egyszer volt eddig,de inkább 4,25 fölött szokott lenni!
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!