Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 162cm vagyok és 54kg. Ez...

162cm vagyok és 54kg. Ez tényleg ennyire sok?

Figyelt kérdés
Anyukám szerint kövér vagyok és fogynom kéne. Folyton ezt hajtogatja meg hogy, milyen vastag a combom meg nagy a hasam stb. Eddig nem foglalkoztam vele de most már kezdem úgy érezni hogy igaza van. A barátaim azt mondják hogy nem vagyok kövér és tök jó az alakom. De nem tudok hinni nekik. Anyukám szerint és szerintem is sok ez egy kicsit. Szerintetek?? És hogyan tudnék sportolás nélkül leadni 10kg?? Nincs időm plusz dolgokra mivel kitűnő tanulónak kell lennem. 14/L
2010. okt. 21. 17:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Ő hát ezt így nehéz megmondani mert minden embernek más az elosztása ! Most valaki lehet kis súlyal is kövér meg nagy súlyal vékony . A legjobb ha megkérded egy független ember véleményét ! Lehet hogy kicsit hülyének fog nézni :P de legalább megmondja az igazat :D ! A mozgás nem árt de azért ne hagyd hogy anyud bebeszéljen neked dolgokat !
2010. okt. 21. 18:53
 12/22 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy fogynod kellene, de nem 10-et ,hanem kb 3at.
2010. okt. 21. 20:17
 13/22 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de Anyukád károsan befolyásol Téged. Te meg elhiszed azt a marhaságot, hogy kövér vagy. Mit akarsz? Anorexiás lenni? Bele is halhatsz abba. Ne fogyj egy grammot se!!!
2010. okt. 22. 07:31
 14/22 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Én ki számoltam a tiédet egyáltalán nem vagy kövér.

De ha nem hiszed számold ki te is (fent a linkek)

13/L

2010. okt. 22. 14:27
 15/22 anonim ***** válasza:
Heh ez jó! Én 160 cm és 54 kg vagyok:) Lehet, hogy nem egyenletes oszlanak el a kilók és ezért vastag a combod, de az is lehet, hogy csak te látod annak, mivel anyukád ezt rágta a szádba. Étkezz egészségesen, egyél sok gyümit, sportolj valamit. Fogyókúrára semmi szükség, a különböző fogyasztószereket pedig felejtsd el! Fiatal vagy, (mondom én, a nagy öreg, de már csak azért sem árulom el, hogy hány éves vagyok:P) a tested rengeteget változhat még. Nyugi, nem vagy kövér:)
2010. okt. 22. 21:08
 16/22 Macskajós ***** válasza:
Sehogy, ilyen arányokkal fizikai képtelenség kövérnek lenni, egy fordulhat elő, hogy szálkásítanod kéne, meg ha nincs rajtad izom akkor hiába a 54 kiló. Ha leülsz és széttöttyed a lábad, az nem biztos a súly miatt van. És nem hiszem, hogy nincs fél órád pár kinyomásra, felülésre.
2010. okt. 22. 21:16
 17/22 anonim ***** válasza:

Ezt mutasd meg anyukádnak:

[link]

[link]

[link]

2010. okt. 25. 07:19
 18/22 anonim ***** válasza:

Közöld anyukáddal, hogy a combokra és pocira felhalmozódó pici zsírréteg a NŐIESEDŐ test velejárója, ami pont a Te korodban alakul ki, teljesen NORMÁLIS, és az lenne a baj, ha nem így lenne!

Nem arról van szó, hogy elhíztál, hanem hogy NŐVÉ válsz! Gondolom mostanság jött meg a menstruációd is...

Anyukáddal gondok vannak, ha ezt nem érti...

Én picit idősebb vagyok (33), és éppen 162 centi. Az álomsúlyom az 53-54 kg. Sajnos 49-50 vagyok csak (két babám van, és a szoptatás alatt megállíthatatlanul fogytam).

MINDENKI szerint (beleértve magamat) is túl sovány vagyok.

BMI kalkulátor szerint (amit itt már belinkeltek mások) ehhez a centihez 56-57 kg az ideális. Persze sportolni lehet, és nem is árt, de igen távol állsz az elhízástól.

Lány koromban évekig voltam 55-57, sőt egy időbe 60 is. Na z volt picit sok, de akkor sem voltam soha "kövér".

Nehéz mit mondani, mert nyilván anyukádra hallgatsz, de az hogy feltetted ezt a kérdést, az már arra utal, hogy Te is érzed, itt nincs valami rendben azzal a "mínusz 10-zel".

Felszabadult tinédzser kort kívánok Neked, itt az ideje, hogy megtanuld: anyukádnak nincs MINDIG MINDENBEN IGAZA...

2010. okt. 25. 10:42
 19/22 anonim ***** válasza:
én 160cm vagyok és 58 kg, de anyukám nem engedi hogy fogyjak mert már egyszer kórházban voltam miatta.. pedig csak 2kg-t fogytam. lehet hogy nem oszlik el rajtad
2010. okt. 25. 19:23
 20/22 anonim ***** válasza:

Anyukád beszólását inkább nem minősítem..... :(

Szerintem egyáltalán nem vagy kövér. Én 2 gyereket szültem 4 év alatt, most kezdtem el leadni a kilókat 3 hónapja. Én 158 cm vagyok és 59 kg. De: eszem ágában sincs tovább fogyni.

Kamaszkoromban folyton az volt a (tév)képzetem, hogy kövér vagyok :S

Most örülnék, ha annyi lennék mint te.

14 évesen nem hiszem, hogy neki kellene állni fogyózni, mert nagyon-nagy baj lehet belőle. Max. fogd vissza a tésztaféléket, édességet, zsírosabb kajákat.

Ja: és még nőni is fogsz valószínüleg.

2010. okt. 26. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!