Október 23dikai ünnepségen milyen ruhában kell lennetek a suliban?
Az előző nagyon jóó! :P
Nálunk a fiúknak és a lányoknak is fehér blúz, fekete szoknya kell.
Előzőnek:én bírnám,ha a fiúk szoknyában jöttek volna ma! xD
Nekünk is ünneplő kellet és az igazgató ott állt az ajtóban és figyelte,hogy mindenki ünneplőben jön-e be és már egy sötétebb farmer,vagy torna cipő láttán hazaküldte a diákokat igazolatlannal...xD és az első óra tesi volt,úgyhogy mindenki vehette át a torna cuccot+ a tesi tanár mániája,hogy ameddig nincs fagy menyjünk ki funkosni :S
Amúgy meg azért kellet egész nap(5 rövidített órán keresztül,a 2 emeletes gimnáziumban,úgy hogy mindig más emeleten van az óra pénteken))ünneplőben flangálni(megjegyzem a cipőm miatt még most is fáj még a mezítláb a járás is),hogy a tanteremben a RÁDIÓN halgassuk meg(6. órában)a Himnuszt,aztán üljünk le és 20 percig síri csendben hallgalluk a zenéket meg verseket(na én majdnem elaludtam) aztán ébresztőként a szózatra is álljunk fel,halgassuk végig,aztán mindenki mehetett haza! :S
Nekünk elvileg ünneplőbe...ami fekete alj és fehér blúz plusz sulis nyakkendő.Én fekete bőrszoknyába voltam + fehér ingbe.Amikor beléptem a suliba mindenki rámnézett....mert kb 10 ember ha jött rendes ünneplőbe.És hát...szoknya ilyen hidegbe...és nem vastag harisnya volt rajtam.xD
Végülis...a fiúk megdicsérték a szerkóm xD.Csak az nem aki tetszik -_-"
A sötét alj nem kötelező, de szinte mindenki farmerban volt, de nem a megemlékezés miatt. Fehér blúz lányoknak elvileg, de jó egy teljesen sima fehér fölső, ha nincs rajta minta, max. halvány dísz (pl. flitter.) Fiúknak fehér ing, ők történetesen betartották. Cipő az teljesen mindegy, és a szoknyát sem erőltették mert még a tamárnők sem abban voltak. Alsóban bezzeg mindig mondta az ofő, hogy lányoknak fekete szoknya, fehér blúz, fiúknak fekete nadrág, fehér ing, de ha valaki farmerban volt és egyszínű fehér pólóban, még csak meg sem bámulták. -.-
Ha valaki nem sötét nadrágban/szoknyában és fehér fölsőben jön, az általában nem mehet be a tornaterembe nézni a műsort, de most nem volt ilyen mivel a 8-osok adnak elő minden évben. :P Egyébként nálunk nem nagy durranás. Mindig csak az adott osztály (okt.6 4., okt.23 8., márc.15 asszem 6., de nem biztos) előadott egy 20 perces műsort, pontosabban elmondták hogy mi történt, zenét raktak hozzá meg beraktak egy hangfelvételt a nem tom milyen emberkéről. (Nem nem vagyok műveletlen de alig értettem valamit belőle)
miért? mi van akkor? hisz szombat van..bekell menni suliba :O
am. azért nem tudom, mert szlovákiai vagyok..nálunk semmilyen ünnepség..
20.08-as:
Lehet,hogy külföldön élsz,de gondolom magyar vagy...akkor biztosan tanultok erről,vagy valami.Legalábbis illene tudnod.Amúgy meg....1956.október 23.Nem igaz nem rémlik semmi.
nálunk lányoknak fekete szoknya, matrózblúz kell, fiúknak fekete alkalmi nadrág, fehér ing, nyakkendő. akin nincs, annak osztályfőnöki jár, szóval mindenki betartja
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!