Mit tehetünk, ha a párom gyermekei nem szeretnek nálunk lenni?
Az oka az, hogy nálunk nem lehet télen mindent tárva nyitva hagyni, mert kihűl a ház (fatüzelésű kályhákkal fűtünk), nem lehet pazarolni (á, mégsem kell, dobjuk ki), nagyjából fix napirend van, amin csak nehezen tudunk változtatni (van 3 fiam, 2 auti) és még hosszan sorolhatnám. Ezeken nem nagyon tudunk változtatni. A párom exe viszont ha úgy dolgozik, hogy nem tud felügyelni rájuk, akkor nálunk vannak a gyerekek (kb heti 3 nap).
Mi a csodát tudnánk csinálni, hogy ne csak a rosszat lássák mindenben?
"Az exemmel és a gyerekekkel csináljuk, ahogy a lehetősegeink engedik."
Exeddel? Ez már kész kabaré.
Tényleg nem értem, miért kell minden élethelyzetre azt irni, hogy kamu!
Aki annak hiszi, köszi a részvételt, lehet tovább görgetni. Egy rakás "kamu" válasz nem visz közelebb a megoldáshoz.
Valóban nem számoltam sem a párommal, sem a gyerekeivel. Nem igazán reméltem, hogy társra találok, akinek nem épp átlagos gyerekekkel is kellek. Attól viszont megint félek, hogy valami közösbe belevágjunk, mert itt nem csak az én, de a gyerekeim életét is elszúrhatom. Mi van ha nem jön össze és megint adhatjuk el az egészet. Épp elég volt egy majdnem 20 éves kapcsolat felszámolasa. Abba nem tudok belemenni, hogy ő is beszálljon egy hitelbe az építkezes miatt. Nekem elsők a gyerekeim. A lángolós, örökké tattó szerelemben már nagyon rég nem hiszek.
De most akkor hány szoba van? És hányan laktok együtt? Mert írtad a barátnőt is-ő miért nálatok alszik, ha amúgy sincs hely? Aludjon a fiad a barátnőnél, az mínusz két fő.
Nektek a pároddal kell egy szoba, a "maradék" 2 gyerekednek egy, és a párod gyerekeinek egy-már ha normál méretűek a szobák.
Aki hajnalban kel, az csendben készülődik, sőt, este elő is tud készülni a hajnali indulásra.
Alvó ember mellett meg nem gépezünk (gondolom, játszik), mert ritka paraszt dolog, akár auti, akár nem.
Mikor megvettük a házat 2 szoba volt benne, konyha, fürdőszoba és egy kis előszoba szerűség.
Elkezdtük a bővítést, hozzáépítettük a +5 szobát, a 2 konyhát és fürdőszobát. A fiam és a barátnője úgy döntöttek, hogy felvesznek hitelt és amennyire lehet befejezik a részüket és kicsit át is alakították az elrendezést. Így nyitották egybe az egyik szobát a konyhával. Most ebben a nappali/ konyha/étkező/előtér részben alszanak télen a párom gyerekei, ha nálunk vannak. A mi részünkön továbbra is az eredeti 2 szoba használható, az eredeti konyhával és a fürdőszobával. A többi részben be van vakolva, de van amelyikben csak a falak állnak, a nyílászárók már bent vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!