Nagyon szeretnék babát, de rettegek a gyerekneveléstől! Hogyan lehet kijátszani a gyerekek mai egyre csak torzuló "normáját"?

fiú vagyok, nálad idősebb
engem is zavar ez - de többnyire úgy gondolom, szeretnék gyerekeket és fel is tudnám nevelni őket egy jó feleséggel (úgy néz ki van is jelentkező erre a posztra:)
viszont előre igazából kár aggódni mi lesz 12-13 év múlva, nem tudjuk megjósolni milyenek leszneka gyerekeink ha még meg sem születtek!

Sziasztok én 18éves vagyok és van egy 3éves fiam!Nem járkáltam elötte bulizni semmi extra dolgot nem csináltam csak szerelmes lettem és összejött a bab én felelöséget vállaltam érte és most neveljük öt együtt a párommal és nem lehet észre venni a különbséget a gyereken csak azért mert mi fiatalok neveljük!Én se drogoztam soha annyi volt a hibám hogy korán kezdtem a szexuális életett de olyannal akit szeretek nem pedig csak futó ö az egyetlen akivel nemi érintkezésem volt és egyébként se bántam meg hogy korán kezdtem mert ránézek a fiamra és boldog vagyok!Jó lehett volna késöbb de igyse veszett semi csak csusztam egy két évet a tanulással!Na de én is félek attól hogy milesz ha kamaszodik ha bekebelezik az ilyen drogos nemnormális dolgok!Már az oviba is elég extrémek a gyerekek nézik azt a sok hülye mesét amióta felfedeztem mik vannak a tvbe azóta fokozottan figyelem mit néz mert annyira fogékony rá hogy szinte mindent kivesz a mesékböl!Én szerintem ilyenkor elkell kezdeni hogy ne engedjük hogy ilyen sok butitó mesét filmet nézzenek a gyerekek mert csak agresszivek lesznek és ez kihat a késöbbiekre!
Az viszont nem megoldás hogy azért ne legyen soha gyerekeünk mer ilyen a világ!Küzdjünk ellenne!
Remélem segitttem valamickét!Puszi

14 vagyok csak hogy hallj 1 korombéli válaszát is:)
ha értelmesre neveled akkor értelmes marad én csak a cigit próbáltam ki de abba is hagytam két hét útán pfuj a cigi
egyszersem rúgtam még be haverokkal elmegyünk néha kocsmázni 1 sör(nálam) és utána csak kóla nemakarok berúgni:) persze ők holtrészegre isszák magukat
engem nem érdekel de elsősorban az a lényeg hogy a kicsit ne kezeld elmebetegként 4 évesen már elég értelmes nagyon sok mindenhez. ha normálisan van nevelve nem érdekli a tobbiek engem sem és ez genetika is és még én hogy mennyire kétségbe leszek esve mert nemtudom mien lessz már az én felnőttkorom
14/F remélem tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!