Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mennyire gyakori 9-10éves...

Mennyire gyakori 9-10éves barátnők egymásnál alvása?

Figyelt kérdés

Nyáron költöztünk,így szeptemberben a kislányom a 4. osztályt új iskolában kezdte.

Hál istennek egy fantasztikus osztályba került, ahol azonnal befogadták, barátnői lettek.

Már jönnek hozzánk is játszani és őt is hívják másokhoz.

Ami viszont nekem picit fura még, hogy itt a lányok között teljesen megszokott hogy gyakran ott is alszanak egymásnál, természetesen csak hétvégén.

Ez máshol is ennyire elterjedt vagy csak nekem újdonság ez?

2023. nov. 17. 20:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
79%
Nálunk nem szokás, vagy a gyerekeim annyira antiszociálisak, mint én voltam.
2023. nov. 18. 07:37
 12/17 anonim ***** válasza:
78%
Persze, ez nálunk már 7 évesen is szokás volt.
2023. nov. 18. 07:46
 13/17 anonim ***** válasza:
65%
A barátoméknál volt ez szokás, már a lánya 6-7 éves korától. A lány most 25.
2023. nov. 18. 14:14
 14/17 anonim ***** válasza:
35%

Nem árt óvatosnak lenni. Ha lenne hasonló korú gyerekem, nem támogatnám, mert a kis barátnőknek szüleik is vannak. Gyakorlatilag idegen felnőtteknél alszik. Nem egy esetet olvastam, ahol a kis barátnő apukája molesztálta vagy megerőszakolta a vendég kislányt.

Felnőttként majd ott alszik, ahol akar.

2023. nov. 26. 13:08
 15/17 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó! A suliban is megerőszakolhatja a tanára......

Én is csak akkor engedném, ha ismerem a másik szülőt.

2023. nov. 26. 20:29
 16/17 anonim ***** válasza:
56%
Nem értem, ezzel mi a gond? Nyilván ismerném a szülőket, ha már olyan nagy barátnők, ez szerintem alap. Telószámot tudjátok (és fordítva), akkor? Szerintetek orgiát csapnak ennyi idősen, vagy mi?
2023. nov. 28. 01:54
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jól kell ismerni a kis barátnő szüleit ehhez. Felületes ismeretség szerintem nem elég. Sokan nagyon megtévesztőek. Az emberek nem szeretnek belegondolni, hogy veszélyes bűnözők az ő ismeretségi körükben is lehetnek. Garancia később sincs, de csökkenthető a kockázat.

Én pl. felnőtt nőként se szeretek távolabbi rokonoknál megszállni, kiket alig ismerek, mert érhet támadás. Inkább szállodába megyek.

2023. nov. 28. 02:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!