Szerintem eléggé elterjedt dolog, nekem is húgom most ennyi idős, ők is szoktak egymásnál aludni.
2023. nov. 17. 20:57
2/17 anonim válasza:
A lányom 11 múlt és nem alszanak egymásnál.
2023. nov. 17. 21:12
3/17 anonim válasza:
11 és 13 éves lányaim vannak. Mifelénk nem divat
2023. nov. 17. 21:31
4/17 anonim válasza:
Nálunk is ennyi idősen már divat volt a BFF-ek között. :) Érdekes módon a fiamnak és a haverjainak semmi igénye erre, ez ilyen csajos dolog egyelőre. :)
2023. nov. 17. 21:43
5/17 anonim válasza:
Semennyire.
2023. nov. 17. 21:45
6/17 anonim válasza:
Én 33 éves vagyok és a legjobb baratnommel többször egymásnal aludtunk 20-22 éve is... 1- 1ejszakat, legtöbbször nyáron, vagy evkozi szünetben. Nem látok venne semmi rosszat, ha amúgy magát a barátságot támogatod.
2023. nov. 17. 21:56
7/17 anonim válasza:
Lányom mikor annyi idős volt, sokszor aludtak itt barátnői vagy ő náluk. Volt 3-4 barátnő, akik rendszeres vendégek voltak nálunk. Olyan 14-15 éves korban maradt ez el, ahogy kimaradt nyolcadikból. Valószínűleg hamarosan fiú fog itt aludni, mert pár hónapja van barátja.
2023. nov. 17. 22:25
8/17 anonim válasza:
Én kb 13 lehettem, mire olyan barátnőim lettek, akikkel egymásnál is aludtunk. Persze csak nyáron vakációban.
2023. nov. 17. 23:01
9/17 anonim válasza:
Barátnőm fiai rendszeresen alszanak egymásnál kb ennyi idős koruktól. Szomszéd kislány is szokott menni, ő 11.
2023. nov. 18. 06:32
10/17 anonim válasza:
Nálunk már oviban is szokás volt, mondjuk az én lányom pont kiesett a körből, mert fiúkkal lógott, de az egyik 9 éves fiú barátja pont nemrég hívta át(ovi óta ismerik egymást), illetve ha a sulihoz közelebb laknánk lenne rá igénye sulis barátnőnek is.
Itt egyébként a szülők a gyerekeket is elviszik egyszerre a suliból, ha jóban vannak, délutánonként náluk maradnak, leckét közösen írnak, majd oda megy értük az anyjuk 6 körül. Ebből is kiszorulunk a távolság miatt.
Én tiniként aludtam sokat barátnőmnél, mert szórakozni jártunk, olyan 13 éves kortól.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!