Megengednétek a 17 eves lányotoknak(8 nap múlva 18), hogy a barátjánál aludjon?
Figyelt kérdés
Azt mondja, ha nem engedem, akkor amint betölti a 18-at menni fog.2023. nov. 7. 16:37
11/23 anonim válasza:
Mert azon a 8 napon mi múlik már (kettőtök kapcsolatát leszámítva)?
Engem nem engedtek amúgy a szüleim, aztán mégis megoldottam, csak hazudni tanultam meg jól. Meg suliból lógni, bár akkor még nem volt online KRÉTA, lehet ma már nehezebb lenne, de 12-13 éve még elég volt alaposan begyakorolnom anyám aláírását a kamu igazolásokhoz. Ebből okulva nem javaslom a tiltást.
13/23 anonim válasza:
Persze. Nem csak éjszaka lehet 🤭
14/23 anonim válasza:
Igen, 18 évesen már simán meg fogom engedni. Nálam olyan 16 éves kor után jön el a lélektani határ, amikor már engedném az ottalvást.
15/23 anonim válasza:
Nyilván...semmi olyat nem tudnak este csinálni, amit napközben ne csinálhatnának.
16/23 anonim válasza:
Persze hogy engedném, nem is kérdés.
17/23 anonim válasza:
17 éves a lányom. Ha lenne barátja és együtt akarnának aludni, természetesen megengedném.
18/23 anonim válasza:
17éves nem 7! Nemsoká felnőtt amúgy is, persze, hogy megengedném.
19/23 anonim válasza:
Előbb is megengedném. Miért ne? Mi baja lesz?
20/23 anonim válasza:
Mert mi is fog történni, ha egy 17 éves lány a barátjánál alszik? Hm?
Én is kocsiban vesztettem el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!