Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Járjak vele? Nemtom mit...

Járjak vele? Nemtom mit csináljak.

Figyelt kérdés

Az van, h van 1 pasi, és kérdezte, h járunk-e. Jóban vagyunk, és jó haverok vagyunk. Mit mondjak neki? Igen vagy nem? Amúgy 4 évvel idősebb nálam O.o

11/L

2010. okt. 19. 18:28
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

De most komolyan! Nálad mit jelent az, hogy "járás"?

Mi fér bele 11 évesen?

Bocs, hogy kérdezek, mikor választ vársz (ami egyébként nálam egyértelmű NEM), de nagyon kíváncsi vagyok.

Légy szíves írd már meg!!!

2010. okt. 22. 07:48
 12/23 anonim ***** válasza:
Attól mág, ogy féléve "ismered" nem biztos, ogy az, akinek te hiszed. Szerintem elég inreáális, nagy eséllyel valami pedofil, és észrevétlenül kicsal belőled olyan infókat, ami neki bőven elég. a tévedtem, és már tényleg találkoztatok is, akkor nyílván semmi. 11 évesen nem hinném, hogy tudnád mi a a járás, mármint úgy értem, hogy neten? Azt mégis hogyan??? Mert, attól, ogy megbeszélitek, hogy ti most jártok, nem fog válltozni mert nem fogotk se csókolózni (még ne is), se kézenfogva sétálni, sem pedig találkozni...
2010. okt. 22. 19:15
 13/23 anonim ***** válasza:
kis fosfészekvagy még ehez és lehet h 15 évesnek mondja magát és igazából egy 52 éves vén f*sz aki csak megakarb*szni bocsi a helyesírási hibákért csak kicsit irritáló h egy 11 éves kis hugyosjózsinak fiuja legyen
2010. okt. 22. 20:22
 14/23 A kérdező kommentje:

20:22

Bííííztos... Nem tudtad, h MSN en van olyan, h fényképeket mutatsz, és LIVE videókat készíthetsz??? Ja nem... Afrikai vagy, nemde?

2010. okt. 22. 20:53
 15/23 Macskajós ***** válasza:
Egy 11 éves nem érett semmilyen szerelmi kapcsolatra. Az a 15 éves fiú, aki 11 évessel akar járni az értelmi vagy érzelmi fogyatékos vagy veszélyes. Elég szomorú, hogy igent mondtál. Lehetsz koraérett, egy 11 éves még gyermek. Nem véletlenül mondják a szülők minden gyereknek, túl hamar akar mindenki felnőni és mikor megtörténik nem bírják a terhet. És ha 20 éves lennél, akkor is azt mondanám: ha meg kell kérdezni, az már rég rossz.
2010. okt. 22. 21:11
 16/23 dóriyyi ***** válasza:
Ha ezt már megkérdezted, akkor régen rossz. Mi mégis honnan tudjuk mit érzel?! :/ Egyébként csak megjegyzésként (nem szeretnék bele szólni), de 11 évesen nem kellene netes kapcsolatokba bele ugrani...ajánlom beszéld meg édesanyukáddal. =) Főleg nem 4 évvel idősebb gyerek nem biztos, hogy már "csk." 2 puszit szeretne tőled...:/
2010. okt. 23. 07:00
 17/23 anonim ***** válasza:
és attól még megb*szhat akármennyi is és jó kis éces leszel 11 évesen b*romarcú
2010. okt. 23. 12:47
 18/23 anonim ***** válasza:
Add meg annak a fiúnak az msncímét PLS:D
2010. okt. 23. 14:23
 19/23 A kérdező kommentje:

ma 07:00

Beszéljem meg a muterral

xDxD

Nem mondok neki semmit, vazze. xĐ

2010. okt. 23. 18:15
 20/23 Macskajós ***** válasza:
100%
Hát emberek, ilyenekből lesznek az utca szélén miniben állomásozó faszállító kisiparosaink. :D Vagy csak nekem maradt ki chatsex a 11 éves kori életemből?
2010. okt. 24. 08:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!