Járjak vele? Nemtom mit csináljak.
Figyelt kérdés
Az van, h van 1 pasi, és kérdezte, h járunk-e. Jóban vagyunk, és jó haverok vagyunk. Mit mondjak neki? Igen vagy nem? Amúgy 4 évvel idősebb nálam O.o
11/L
2010. okt. 19. 18:28
1/23 anonim válasza:
-.- Ezt most nem mondod (írod) komolyan?!! Ha szereted mondj igent ha nem akkor meg nemet. De ha jól veszem ki akkor nem szereted és nagyon pisis vagy még egy kapcsolathoz! A srác valószínűleg csak AZT akarja. Szóval nem értem hogy miért kell ezen most agyalni. :/
2/23 anonim válasza:
Attól függ, hogy nálad mit jelent a járás. Mert ilyen fiatalon még puszi legyen a maximum.
3/23 A kérdező kommentje:
Netes kapcsolat. Ő győr moson soproni én meg pesti, szal...
2010. okt. 19. 18:40
4/23 A kérdező kommentje:
Jah és normális. Gyakran moderál xdxd
2010. okt. 19. 18:42
5/23 A kérdező kommentje:
IGEN-t mondtam neki xD
2010. okt. 19. 20:50
7/23 anonim válasza:
11 évesen?Szüljél is 13 évesen!
8/23 anonim válasza:
Remélem tudod mit csinálsz. Minden esetre azért légy óvatos és nem menj bele semmi olyanba amit nem szeretnél.
9/23 anonim válasza:
Ha csak neten keresztül tartjátok a kapcsolatot, az nem járás először is. De ilyen korban amúgy sem kellene, az meg pláne eszedbe ne jusson, hogy netről vad idegennel 11 évesen talizol, én biztos nem engedném.
10/23 A kérdező kommentje:
Nem vad idegen... Már fél éve ismertük egymást...
2010. okt. 20. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!