Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tennétek ebbe az esetbe?

Mit tennétek ebbe az esetbe?

Figyelt kérdés
Lányom 14éves. 9éves korában kérésére le lett vágatva a haja (fenékig érőből). Én vágom az apjának (3mm géppel) és magamnak (nincs hosszú hajam), de neki féltem bevállalni nehogy elrontsam, így kerestünk egy fodrászatot amiről jó vélemények voltak. Hát nem azt kapta amit kértünk. Egyenes vállig érő helyett állig érő cakkosra vágottatt kapott, és már mikor meglátta se tetszett neki, sírt is miatta. Otthon kijavítottam hogy egyenes legyen. De gyakran mondogatja hogy megbánta és hosszút szeretne. Viszont nem nő rendesen neki, étrendre figyelünk, vaddisznó sörtés hajkeféje van, általába nincs összefogva csak egy nagy csattal felcsatolva a haja amikor kell, balzsamot is használ, 3-4havonta a letörött rész le van vágva (1-1cm). 5év alatt alig nőtt a haja, most tenyérnyivel váll alá érő. Engedjek neki hajhosszabbítást vagy parókát/póthajat?

2023. okt. 25. 10:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
90%
Igen..ráadásul tenyérrel váll alá érő az azt jelenti h majdnem mellig érő haja van,ami nem rövid.
2023. okt. 25. 15:01
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha annyira törik a haja, hogy nem nő rendesen, akkor az étrendje a probléma. Semmi esetre sem póthaj a megoldas.
2023. okt. 25. 15:45
 13/15 anonim ***** válasza:
52%

Mondjuk biztos nem vagyunk egyformak es mindenki mast gondol hosszunak, de szerintem a haja mar annak szamit.

Egyebkent nekem pl mellnel tovabb soha eletemben nem nott meg, vekonyszalu, toredezik, ennyi a max, amit el tudok erni, ezt is evek alatt. Altalaban 3 evente levagatom vallig erore, kozben neha-neha azert otthon megigazitom es levagom a toredezett reszeket, de ennyi ido alatt no meg mellig, tovabb nem, csak feltorik es csunya lesz.

Nem mindenki nyert a genetikai lotton a hajaval kapcsolatban, ez van :D

De pothajat 14 evesnek biztosan nem engednek. Parokat kaphat, otthonra, szorakozasbol, ha erre vagyik.

2023. okt. 25. 16:07
 14/15 Andi80018 ***** válasza:
36%
Ha úgy gondolod, hogy gond van, el kell vinni hajgyógyászhoz. Én már rég elvittem volna, ha felmerülne a gyanú. Itt tudnak tanácsot adni ápoláshoz is, belsőleges kezeléshez is.
2023. okt. 26. 09:09
 15/15 anonim ***** válasza:
52%

Nem kapna sem póthajat, sem parókát, fogadja el, hogy ez történt és a döntésének következményei vannak.

Igen, akár az is, hogy a haja lassabban nő vissza, mint szeretné.

Amúgy jól tennéd, ha az önértékelési zavarodat nem rá vetítenéd ki, ugyanis egy kamasz nem lesz ok nélkül az - az is beszédes, hogy ötéve ezen RUGÓZTOK. Mindketten.

Egyszer kell elmondani, majd visszanő, szépen várja ki, aztán ejteni a témát. Van nyolcmillió másik, érdekesebb, amiről beszélni lehet.

2023. okt. 27. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!