Ti mikor próbáltátok ki legelöször a cigarettát? Hány évesen? És mit gondoltok hány évesen szokták az emberek normális esetbe? Ti mit tennétek ha rájönnétek hogy a 14 éves lányotok már kipróbálta?
Ha kipróbálná persze nem örülnék neki, de haragudni csak akkor haragudnék meg ha rá is szokna... ez esetben igyekeznék valahogy leszoktatni.
Nem mellesleg meg lányként nincs ennél rosszabb szokás, nincs annál kiábrándítóbb mikor látsz egy jó csajt, és mikor a közeledbe ér olyan bűzfelhőt hoz magával, hogy csak na. Nem beszélve arról, hogy nem a semmiért mondják, hogy dohányossal csókolózni olyan mintha kinyalnál egy hamutálat.
Nekem van egy 16 éves nővérem.
12 évesen kezdett el cigarettázni egy másik városba a barátnőjével.persze nem sejtett semmit erről anyum,de végül kiderült valahogy. aztán 14 évesen rajtakapta,hogy az egyik barátnőjével,csukott ajtón a szobájába nyitott ablaknál cigarettáztak a szobába.nagyon ideges lett anyám..ezután pedig minden alaklommal,amikor hazajött délután a bandázás után,mindig anyámra kellett lehelnie,hogy megtudja,hogy cigarettázott-e vagy sem.(majdnem minden alkalommal cigaretta szagú volt a lehellete).ez ment 2-3 hónapig utána pedig elfogadta anyám,hogy rászokott,és minden nap beosztotta neki a napi adagot..(anyám is dohányzik)
ma meg már úgy vannak ezzel:
nővérem:rágyújtunk?
anya:aha.
én a helyébe nem ezt tettem volna.
hihetetlen,hogy amikor már az iskolából jövök haza..a sarkon egy 11 éves kis kölök ott szívja a cigarettát..
lehet,hogy kicsit eltúlzom, mert elég dohányellenes vagyok.
14/l.
16 évesen azt hiszem
normális esetben sose próbálják ki
ha csak egyszer kipróbálta nem olyan gáz,de ne szokjon rá elbezsélgetnék vele
köszönöm szépen a válaszokat.Én most 14 vagyok és 2 barátnőmmel ma próbáltam ki először.Egy szállat fogyasztottam de jelzem hogy cigaretta ellen vagyok és voltam mindig.Utálom amikor egy lány azt csinálja de ma valahogy ki akartam próbálni,kivántam.És nemvolt rossz,egy élmény volt de nem örülök neki.És fiatalnak tartom magam ehhez...de kicsit megnyugtat hogy más is 14 évesen probálta ki.
Aki meg 11 évesen szivja annak nincsenek szülei...
15 voltam amikor először kiprobáltam
12-16 korban szerintem szinte mindenki kipróbálja
(Még csak 19 vagyok de kétlem hogy később máshogy fogom gondolni) nem nagy kunszt természetesen elmondanám hogy semmikép se szokjon rá de ha néha néha elszív egy szálat az még nem olyan vészes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!