Szerintetek ez normális hozzáállás?
Szerintem, Nem.
Elvégre , ő is rock zenét hallgat, szereti, és a csoport azoknak szólt akik SZERETIK A ROCK-ot.
De , akkor írják ki, hogy kivétel : melegek, kövérek, barbie babák, pláza ribik, stb.............
Hát a srác , most legalább majd meggondolja 2x is , hogy milyen csoportba lépjen, be ahol elfogadják, mint Rock-ot hallgató Meleget !
Én személy szerint sajnálom őt, hogy ismét, (gondolom én) ilyen megkülönböztetéssel kellett szembenéznie !!!
És, hogy (Magyar)ország nem képes elfogadni , hogy minden ember más !!!!!!!
Tisztelet a kivételnek aki képes felmérni az agyával, hogy nem csak az ő stílusa, világszemlélete létezik!!!
Már ott tartunk,, hogy azért beszólnak mert :
- más stílust képviselsz
- máshogy öltözködsz
- más zenét szeretsz
- testsúlyod nem arányos a magasságoddal
- rövid a hajad, - hosszú a hajad
- fiú létedre - lány létedre.
etc, etc, ...............
Szóval senkinek nem felel meg semmi, hacsak nem olyan mint ő !
Itt is tisztelet a kivételnek !
Ésss igazad van máshogy is, pl : megkérhetnélek , hogy ......
Nem akarlak megsérteni , de .......
#1 vagyok
Díjazom, a hozzáállásod !!!
Rock'N'Roll ;)
Most, hogy megtudtad milyen emberek vannak ott ideje, hogy te is kilépj nem?
A szűk látókör és alacsony intelligencia hódít. A rockerek meg takarodjanak a kocsmába? Vagy ez már nem tetszene ezeknek a büszke és vagány egyéneknek? Mindenki sértegethet és kirekeszthet másokat, de ne felejtsétek el, hogy mindenkit lehet sértegetni és kiközösíteni.
Több észt, több megértést, több empátiát a népnek.
#1 vagyok
Hát igen, azt a csajt inkább kiraktam volna, divatrocker...
Már az is sérti az elmém amikor, valamit valaki CSAK DIVATBÓL csinál, mert hogy mekkora már, hogy IDE-MEG IDE tartozik, közben fingja sincs a dolgokról.
Aki lop, csal, hazudik, és csak tömeges nagy a szája (15-20 emberesen ) De még csak akkor is bicskával.....
Őket én sem szívlelem.
Szerintem azért ne emészd magad ezen annyit !
Szerintem már a srác is túltette magát ezen, vagyis remélem, ilyen dolog miatt nem kerül padlóra.
És megkérdezhetném, hogy te ott abban a pillanatban megvédted -e ?
- Ha nem akkor azt is meglehet érteni...
- Ha igen , ott-akkor is azt is !
Az is gusztustalan, hogy habár ezt a homokost teljes vállszélességgel véded, viszont ha valakinek más a származása vagy a bőrszíne, akkor azt kizárt, mert az milyen már!
Csak ismételni tudom magam, tapasztalatom alapján a rockerek között még az átlagnál is több a szélsőségesen intoleráns ember. Te is közéjük tartozol attól, hogy egy homokossal épp szimpatizáltál. (Bár azért te sem felejtetted el hozzáfűzni, hogy nem szívleled őket.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!