Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek ez normális...

Szerintetek ez normális hozzáállás?

Figyelt kérdés
Van fb-on egy csoport,ami rockereknek lett kialakítva,lehet társat is és barátokat is szerezni.A mai napon az történt,hogy belépett egy meleg srác is,kiírta,hogy ő mit szeretne,erre mindenki nekiállt b*zizni,megtámadták és még az a szerencsétlen srác lett kirakva.Mert "Egy hülye b***i takarodjon a melegfelvonulásra,meg b***i oldalakra" Aki védi,az szintén egy idióta.Nem szívlelem én sem őket,de máshogy is intézhették volna ezt.

2013. okt. 23. 17:59
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem, Nem.

Elvégre , ő is rock zenét hallgat, szereti, és a csoport azoknak szólt akik SZERETIK A ROCK-ot.

De , akkor írják ki, hogy kivétel : melegek, kövérek, barbie babák, pláza ribik, stb.............

Hát a srác , most legalább majd meggondolja 2x is , hogy milyen csoportba lépjen, be ahol elfogadják, mint Rock-ot hallgató Meleget !

Én személy szerint sajnálom őt, hogy ismét, (gondolom én) ilyen megkülönböztetéssel kellett szembenéznie !!!

És, hogy (Magyar)ország nem képes elfogadni , hogy minden ember más !!!!!!!

Tisztelet a kivételnek aki képes felmérni az agyával, hogy nem csak az ő stílusa, világszemlélete létezik!!!

Már ott tartunk,, hogy azért beszólnak mert :

- más stílust képviselsz

- máshogy öltözködsz

- más zenét szeretsz

- testsúlyod nem arányos a magasságoddal

- rövid a hajad, - hosszú a hajad

- fiú létedre - lány létedre.

etc, etc, ...............

Szóval senkinek nem felel meg semmi, hacsak nem olyan mint ő !

Itt is tisztelet a kivételnek !

Ésss igazad van máshogy is, pl : megkérhetnélek , hogy ......

Nem akarlak megsérteni , de .......

2013. okt. 23. 18:13
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális hozzáállás, de tapasztalatom alapján a rockerek között még az átlagnál is több a szélsőségesen intoleráns ember.
2013. okt. 23. 18:21
 3/19 A kérdező kommentje:
Én is rocker vagyok,már 8 éve,de eszem ágában sem lett volna ezt tenni vele.Én inkább azokat raktam volna ki,akik hevesen b*ziztak...Mintha az a szerencsétlen akart volna meleg lenni.Csalódtam bennük...
2013. okt. 23. 18:24
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

#1 vagyok

Díjazom, a hozzáállásod !!!

Rock'N'Roll ;)

2013. okt. 23. 18:37
 5/19 A kérdező kommentje:
És akkor azzal jönnek,hogy ennyi erővel fogadjuk el a cigányokat meg a zsidókat is.Hát rohadtul nem ugyanaz a kategória,mert nekem semmi rosszat nem tett 1 meleg sem.Volt egy csaj,aki kiírta,hogy nem rocker,de a poén kedvéért belépett.Azt bezzeg védte mindenki.Gusztustalan.
2013. okt. 23. 18:39
 6/19 Mirk ***** válasza:
100%

Most, hogy megtudtad milyen emberek vannak ott ideje, hogy te is kilépj nem?

A szűk látókör és alacsony intelligencia hódít. A rockerek meg takarodjanak a kocsmába? Vagy ez már nem tetszene ezeknek a büszke és vagány egyéneknek? Mindenki sértegethet és kirekeszthet másokat, de ne felejtsétek el, hogy mindenkit lehet sértegetni és kiközösíteni.

Több észt, több megértést, több empátiát a népnek.

2013. okt. 23. 18:43
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális hozzáállás. Nem ő akart meleg lenni, és nem is vádolható azért, mert meleg. Ugyanúgy ember, és ugyanúgy rocker.
2013. okt. 23. 18:43
 8/19 anonim ***** válasza:

#1 vagyok

Hát igen, azt a csajt inkább kiraktam volna, divatrocker...

Már az is sérti az elmém amikor, valamit valaki CSAK DIVATBÓL csinál, mert hogy mekkora már, hogy IDE-MEG IDE tartozik, közben fingja sincs a dolgokról.

Aki lop, csal, hazudik, és csak tömeges nagy a szája (15-20 emberesen ) De még csak akkor is bicskával.....

Őket én sem szívlelem.

Szerintem azért ne emészd magad ezen annyit !

Szerintem már a srác is túltette magát ezen, vagyis remélem, ilyen dolog miatt nem kerül padlóra.

És megkérdezhetném, hogy te ott abban a pillanatban megvédted -e ?

- Ha nem akkor azt is meglehet érteni...

- Ha igen , ott-akkor is azt is !

2013. okt. 23. 18:48
 9/19 A kérdező kommentje:
Meg.Ezért is vagyok én is szar.Mert a romákat meg nem fogadom el.Hát had döntsem már el én,hogy elfogadom-e őket.Egy meleg semmi kárt nem tud nekem okozni,de egy roma,főleg csapatban igencsak.
2013. okt. 23. 18:50
 10/19 anonim ***** válasza:
35%

Az is gusztustalan, hogy habár ezt a homokost teljes vállszélességgel véded, viszont ha valakinek más a származása vagy a bőrszíne, akkor azt kizárt, mert az milyen már!

Csak ismételni tudom magam, tapasztalatom alapján a rockerek között még az átlagnál is több a szélsőségesen intoleráns ember. Te is közéjük tartozol attól, hogy egy homokossal épp szimpatizáltál. (Bár azért te sem felejtetted el hozzáfűzni, hogy nem szívleled őket.)

2013. okt. 23. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!