Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek ez normális...

Szerintetek ez normális hozzáállás?

Figyelt kérdés
Van fb-on egy csoport,ami rockereknek lett kialakítva,lehet társat is és barátokat is szerezni.A mai napon az történt,hogy belépett egy meleg srác is,kiírta,hogy ő mit szeretne,erre mindenki nekiállt b*zizni,megtámadták és még az a szerencsétlen srác lett kirakva.Mert "Egy hülye b***i takarodjon a melegfelvonulásra,meg b***i oldalakra" Aki védi,az szintén egy idióta.Nem szívlelem én sem őket,de máshogy is intézhették volna ezt.

2013. okt. 23. 17:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
54%

"Hát had döntsem már el én,hogy elfogadom-e őket." Látod? Te se vagy külömb semmivel, mint a többiek!

"Egy meleg semmi kárt nem tud nekem okozni" Persze, mert tudjuk, hogy a melegek mind tisztességes, törvénytisztelő emberek, attól, mert az azonos neműeket szeretik, ettől máris képtelenek lesznek a hazugságra, lopásra, csalásra, gyilkosságra.

2013. okt. 23. 19:07
 12/19 anonim ***** válasza:
62%
"Volt,hogy utánamvágtak egy sörösüveget is és épphogy elkerült." Képzeld, engem meg egyszer pisztollyal fenyegetett meg egy fehér ember. Most akkor álljak neki gyűlölni a fehéreket?
2013. okt. 23. 19:08
 13/19 anonim ***** válasza:
40%
Gratulálok kérdező, bebizonyítottad, hogy te sem vagy különb azoknál, akik kirakták onnan szegény meleg csávót. Csak te nem a melegeket utálod, hanem másokat. Ugyanúgy szűk látókörű, előítéletes és intoleráns vagy.
2013. okt. 23. 19:13
 14/19 A kérdező kommentje:
Nem,nem vagyok az.Egy szóval sem írtam,hogy minden romát utálok.Vagy igen?Ismerek olyant is,aki rendesen dolgozik,nem iszik,nem bűnöz.Meleget is ismerek olyant,aki meg női ruhás képeket tesz fel magáról.
2013. okt. 23. 19:15
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Az idei VOLT fesztiválon csúnyán belémkötött egy szemmel láthatóan ittas rocker srác. Meg is fenyegetett, hogy adjak neki cigit, különben felkeres. És? Ettől még nem fogok fújolni a rockerekre, és ezt se úgy fogom fel, hogy a rockerekkel volt bajom, hanem egyetlenegy részeg idiótával.

"Ismerek olyant is,aki rendesen dolgozik,nem iszik,nem bűnöz." Ezért nem kéne előítéletesen általánosságban beszélni róluk.

"Egy szóval sem írtam,hogy minden romát utálok.Vagy igen?" Lássuk:

19:06 "Mondjuk mert van rá okom,hogy a romákat ne fogadjam el."

18:50 "Egy meleg semmi kárt nem tud nekem okozni,de egy roma[...] igencsak."

18:38 "És akkor azzal jönnek,hogy ennyi erővel fogadjuk el a cigányokat meg a zsidókat is.Hát rohadtul nem ugyanaz a kategória"

Igen, általánosságban beszéltél róluk. Mint ahogy a haverjaid a melegekről.

2013. okt. 23. 19:22
 16/19 anonim ***** válasza:
És ha már itt tartunk, miért ellenpélda az, ha egy meleg srác női ruhás képeket tesz fel magáról? Azzal sem árt senkinek. Így érzi jól magát. Akkor ez miért veri ki nálad a biztosítékot?
2013. okt. 23. 19:41
 17/19 anonim ***** válasza:
Ez így jogos. Nem b*i oldal hanem rocker oldal.
2014. márc. 23. 13:53
 18/19 anonim ***** válasza:
és mit vársz a rockerektől? :D lépj be egy magas IQ-jú embereket gyűjtő csoportba, ott ilyen nem fog megtörténni :D
2014. márc. 23. 14:52
 19/19 anonim válasza:
Te olyan hülye voltál/vagy mint a segg!!
2017. júl. 22. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!