Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mivel lehetne alaposan megfeny...

Mivel lehetne alaposan megfenyegetni egy kamaszt, hogy ijedjen meg és szót fogadjon?

Figyelt kérdés
2023. okt. 23. 15:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%

"minimálisan közrejátszik még a példamutatás"

"Az emberek nevelésére a személyes példamutatás nem a legjobb módszer - hanem az egyetlen..."

> Albert Schweitzer <

2023. okt. 26. 08:56
 12/16 Elemér10 ***** válasza:
Én ugy gondolom, hogy elsősorban, több időt kellene a gyerekkel közös programban résztvenni🙂 És ezeken belül megtalálni a közös hangot. Utánna már simán megy minden, lehet a jövőt tervezni.👍
2023. okt. 26. 12:13
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a korosztályt már nem lehet fenyegetéssel nevelni. Próbálj meg "társa" lenni. :)
2023. okt. 26. 13:33
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, nálam csak azt érték el ezzel a fajta "neveléssel", hogy önbizalomhiányos vagyok, szorongó, félek az új helyzetektől, félek döntést hozni, stb. stb. (ezen dolgozunk pszichológussal).

Ó, és persze amint lett elég pénzem, elhúztam otthonról a francba és évi egyszer látnak :D

2023. okt. 27. 16:10
 15/16 anonim ***** válasza:
42%
Vedd el a mobilját. Csak ajándék legyen, ha a jó viselkedésért, jó tanulásért kézbe kaphatja. Persze ha szülőként te is a telón lógsz, ez nem megoldás! A példamutatás fontos!
2023. okt. 28. 22:33
 16/16 anonim ***** válasza:

Ez f*szság. Azzal semmit nem érsz el. Úgy is megtalálja a módját hogy megszerezze. Meg akkor mit csinálna ha elvennék tőle a telefonját? Le ülne, tanulna, és szótfogadna? NEM! Amikor az én apám ezzel büntetett, azt érte el hogy sz*rt sem csináltam abból amit kért, és feltaláltam magam máshogy. Az nem így működik hogy elveszed tőle, és ő egy kis angyal lesz. Max, az álmaidban.

2023. okt. 30. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!