Mivel lehetne alaposan megfenyegetni egy kamaszt, hogy ijedjen meg és szót fogadjon?
"minimálisan közrejátszik még a példamutatás"
"Az emberek nevelésére a személyes példamutatás nem a legjobb módszer - hanem az egyetlen..."
> Albert Schweitzer <
Nem tudom, nálam csak azt érték el ezzel a fajta "neveléssel", hogy önbizalomhiányos vagyok, szorongó, félek az új helyzetektől, félek döntést hozni, stb. stb. (ezen dolgozunk pszichológussal).
Ó, és persze amint lett elég pénzem, elhúztam otthonról a francba és évi egyszer látnak :D
Ez f*szság. Azzal semmit nem érsz el. Úgy is megtalálja a módját hogy megszerezze. Meg akkor mit csinálna ha elvennék tőle a telefonját? Le ülne, tanulna, és szótfogadna? NEM! Amikor az én apám ezzel büntetett, azt érte el hogy sz*rt sem csináltam abból amit kért, és feltaláltam magam máshogy. Az nem így működik hogy elveszed tőle, és ő egy kis angyal lesz. Max, az álmaidban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!