Jó ötlet lemondani egy ottalvós bulit 3 órával a kezdés előtt, mert nincs kedvem hozzá?
Sziasztok!
Van egy 12 éves lányom és mára ottalvós bulit szerveztünk. Összesen 9 barátnője jön el. Az a helyzet, hogy nekem nagyon nincs hozzá kedvem. Fáradt vagyok, nem akarok még 9 tinit a házamba. Ezt az egészet már 3 hete megbeszéltük a szülőkkel, gyerekekkel. Tisztára be van sózva a lányom. Azon gondolkozom, hogy írok a többieknek, hogy ehez nekem most nagyon nincs kedvem. Szerintetek ez bunkóság, jó ötlet?
Hát ez prosztóság lenne igen!
Nem kellett volna bevállanod és most pihenhetnél.
Jól tudod. Ezekkel az a gond, hogy a gyereked nyilván tudja az igazat, ami ki is derülne.
Ismered a mondást, a hazug embert előbb utolérik, mint a sánta kutyát.
Ne légy már ilyen önző, te akartad ezt a gyereket.
Sajnálom, hogy nem vagy jól, de a többi válaszolóval maximálisan egyetértek.
Viszont ha ennyire kivagy, akkor a lemondás helyett vegyél ki hétfőre szabit, hogy kipihenhesd magad.
De ne a lányod és még minimum 9, de inkább több (szülők) ember kárára intézkedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!