Szerintetek megoldható a késöbbi ovi kezdés?
Figyelt kérdés
Van egy 4 éves fiunk, most megy középsőbe.
A kiscsoportot a helyi oviba járta, de több ok miatt át kellett iratnunk.
Ahova megy oviba, oda megy a kicsi is bölcsibe, én meg dolgozni.
Tőlünk 15km.
A kicsi a bölcsit csak szeptember közepén kezdi.
Így kb 2-3 hétig a nagyot kellene elvinnem-hazajönnöm-visszamennem délután-hazahoznom. 60km naponta.
Így arra gondoltam, vajon lehetséges-e, hogy csak szeptember közepétől vigyem a nagyot is?
Jövőhéttől lesz csak az oviban valaki, addig nem tudok beszélni senkivel erről.
2023. aug. 23. 06:30
1/5 anonim válasza:
Szerintem igen, ha mással nem egy orvosi igazolással lehetséges.
2/5 anonim válasza:
Van távolléti kérelem,kitöltöd és leadod.Azt hiszem indokolni kell,odaírod hogy családi okokból és kész.
3/5 anonim válasza:
"Jövőhéttől lesz csak az oviban valaki, addig nem tudok beszélni senkivel erről."
Akkor vársz jövő hétig, mert biztosat erre csak és kizárólag az ovodavezeto fog tudni mkndani
4/5 anonim válasza:
Beszélj az intézmény vezetővel. Szerintem ő ilyenkor is elérhető.
5/5 anonim válasza:
Az én fiam is szept közepétől megy oviba, középsős. Nem volt gond, szülői igazolás kell majd és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!