Hogy alakult az ovi kezdés? Beteségileg
Szeptember 1 kezdtük az ovit, 2 hetet ment a gyerek, majd a harmadik hét keddjére hasmenése lett, 5 napon át ment a hasa,vasárnapra jobban lett, hétfőre meg kétoldali középfülgyulladása lett, még egy hét itthon. Aztán azóta ment 3 hetet egy huzamban. Már riogatnak, hogy itt a bárányhimlő járvány (tudtommal az én gyerekem már kapott rá oltást mert kötelező lett)
Bölcsis volt 16 hónapig, 48 fős bölcsi,ott sosem volt beteg..az ovi ennyivel rosszabb? Tudom, többen vannak, de akkor is :(
Mi is szept 1el kezdtük. Nem volt bölcsis.
Még nem volt beteg.
Az enyém nem volt bölcsis,de kiscsoportos korában ősztől kora nyárig összesen 2.5-3 hónapot ment.Most középsős eddig ment összesen 3 hetet.
Szomszéd unokája volt bölcsis, most kezdte ősszel az ovit, összesen 2 hetet volt a többiben itt van a mamánál mert beteg.
Mondjuk most utoljára én nem lepődtem meg azon hogy beteg lett a gyerekem mert kivitték őket a vizes udvarra és csurom mocsok volt, nyilván vizes is,és a gyerek azt mondta nem vitték be atoltoztetni, nyilván megfázott.
Én a saját főnököm vagyok, így ,,elnézem" magamnak. Viszont rettentő megerőltető ,mert mióta ovis és szinte folyamatosan beteg kb lehetetlen normálisan haladni mellette bármivel.
Bejárós munkahelyem volna már kirúgtak volna.
Amúgy aki lepontozza, hogy van aki szív, mert feszt beteg a gyerek az miért teszi?
Mert az övé nem beteg? Vagy mert az ő gyerekének nem mondják 2 tüsszentésre hogy otthon kell maradni, mer a covid meg az összes többi szarság?
Nálunk itt utoljára egyértelműen leizélték, hogy beteg lesz a gyerek ha 1-2 órán keresztül vizes cuccba van kint.
Érdekes, hogy itt mennyi sose beteg gyerek van.Nálunk a gyerek csoportjának álltalában a fele simán nincs.Váltásban.Egyszer láttam a 24 gyereket együtt, mikor kiscsoport előbb volt egy bemutatkozó óra az óvoda udvarán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!