Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tehetek, hogy ne legyen...

Canadian Idiot kérdése:

Mit tehetek, hogy ne legyen ilyen?

Figyelt kérdés

Van egy osztálytársam, aki 5.-óta anime függő (Naruto) és egyre jobban az lesz. Ez nem lenne baj, ha nem lenne sátánista e-miatt, bunkó mindenkivel, és beképzelt. Ráadásul egyházi iskolába járunk. Egyfojtába feketében jár, feketére festi a körmét, és eléggé igénytelen kinézetű. Nem túl gazdagok, sőt, inkább az alsó kategória, és normális ruhák helyett inkább gördeszkát meg ilyen hülyeségeket vesznek. És az neki a szórakozás hogy egy rajzolós programmal, mások rajzait átrajzolgatja, és azt gondolja hogy hűű de menő. Alsóban jól tanult, kitűnő volt, aztán valami bekattant nála és netfüggő lett.

A családja sem csinál semmit. Az anyja azért szült 3. gyereket hogy ne kelljen dolgoznia.

Próbáltam vele beszélni, de mindig ordítozott velem, és megvert. Mindig azt mondja hogy meg akar ölni valakit, és ilyen véres-gyilkolós képeket rajzol és metált hallgat.

Szinte az egész osztály utálja őt mióta ilyen, és az osztályfőnök is.

Mit tegyek, hogy ez megváltozzon? :S

13/L

(bocsi, hogy kicsit hosszúra sikeredett, de ezt ki kellett adnom)

2010. okt. 18. 16:59
 1/9 anonim ***** válasza:
miert is akarsz tenni valamit, meg ha valami rokon lenne akkor igenm, de igy miert bujsz bele a masok dolgaba, ezen te nem tudsz segiteni, ide a szulok segitsege es torodese kellne, ez igy szokott lenni a mai vilagban, majd kinovi
2010. okt. 18. 17:03
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

nem hiszem h egy animétől lenne valaki sátánista...

amúgy meg ne játszd itt a hősnőt, van akin nem lehet segíteni...persze valószínű hogy nem fog senkit se megölni 13 évesen... de akkor sem a te dolgod, pláne miután ennyire lerendezett. :S szerintem hagyd őt békén.

2010. okt. 18. 17:18
 3/9 anonim ***** válasza:
véleményem szerint ez nem az anime miatt van,én is nagyon szeretem és több ismerősöm is de senki nem gondolkodik így :/ szerintem nem sokat tehetsz :/
2010. okt. 18. 17:52
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem is az a szórakozásom, ami a te barátnődnek, szeretek RPC-zni (nem menőségből), rajzolni, írni, nem nézek már animéket, de a témában otthon vagyok, és ez NEM függ össze a sátánizmussal... végig se olvastam, amit írsz, mert fáj! Olyan hülye vagy, már ne haragudj. Meg miért kéne bármit is tenned? Ha neki ez a jó, akkor had tegye, ha annyira káros, majd magától is rájön, de ne merészeld megváltoztatni az egyéniségét. Neked ahhoz semmi közöd, meg szerintem ő se szól bele abba, amiben te leled az örömödet :)

13,5/L

2010. okt. 18. 19:03
 5/9 anonim ***** válasza:
próbálj meg beszélni az ofőtökkel és ő majd beszél az anyukájával ezt nekik kell lerendezni. Ha sátánista nem gond de a tanulására ne menjen
2010. okt. 18. 22:00
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem is tele lenne a tököm, ha egy szektába kéne járnom heti 5 napot, és a hozzádhasonló hülyegyerekek próbálnának megreformálni. Imádkozz érte. Ez a legtöbb amit érte tehetsz.
2010. okt. 18. 22:32
 7/9 anonim ***** válasza:

Hagyd békén!

Majd amikor magára marad belátja hogy milyen hülye

Az addig oké hogy segíteni akarsz neki de hogyha megver(t) akkor úgylátszik nem kér a segítségedből,elvan ő magában

Bár nem ismerlek de abból amit irtál nemhiszem hogy ilyen barát/barátnő kéne neked.

Hogyha az egész osztály utálja akkor valószinüleg neked sem fog nehezedre esni hogy másokkal legyél

Amúgy szerintem fake az egész

2010. okt. 19. 15:16
 8/9 A kérdező kommentje:

Én csak segíteni szerettem volna neki :S

De mind1 leszarom magába, maradjon ilyen, majd rájön -.-

2010. okt. 19. 16:01
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is gépfüggő lettem a METIN2 miatt. :( Alsóba kentem vágtam minden tantárgyat de most matekból jó ha megvan a 3-mas. :((

2010. okt. 26. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!