Mikortól engednétek a hajfestést?
Nyaron mar megengednem, mert ha megbanja vagy el lett rontva, akkor lehet meg javitani a helyzeten suliig. Plusz addig meg gondolgozhat rajta sokat, hatha idokozben megse ezt a szint valasztana, a tiniknek gyorsan valtozik az izlese.
De termeszetesen fodraszhoz vinnem, a szokites nem jatek.
Gyereket nem azert vallaltam, hogy mindenert diakmunkara kelljen mennie. En vallaltam, en akartam ot, raadasul nem csak a minimumot szeretnem neki megadni, hanem azt, amit tudok (esszeru kereteken belul).
Kit tamogasson az ember, ha nem a gyereket? Erdekesen gondolkoznak egyesek,na mindegy.
Raadasul tinirol beszelunk, keresi onmagat, a stilusat, szamomra a hajfestes is tokeletesen belefer ebbe. Nem tetovalast akar, ez semmi extra.
Nekem pont 14 évesen ment tönkre a hajam a szőkítéstől.
18 évesen alig maradt a hosszú barna hajamból egy csutka.
Az összes többi lánynak, aki nem festette, meg egészséges hosszú haja volt.
20 évesen már póthaj kellett.
Én nem fogom engedni a lányaimnak, nekem anyám szart bele.
7-es, nem kell kiforgatni a szavaimat. Termeszetesen a gyereket nem csak ezzel tamogatjuk, csak arra reflektaltam, hogy egy szaros hajfestes miatt tobben itt mar dolgozni kuldik oket.
Ez nevetseges.
"egy szaros hajfestes miatt tobben itt mar dolgozni kuldik oket."
Nem küldöm. Nevelem. A hajfestes luxus, főleg egy tizenéves iskolásnak. Ha ilyesmit akar, az pont jó alkalom arra, hogy megtanulja, hogy a pénz nem csak úgy terem rá. Nem kaja vagy kozmetikum vagy ruha, amire pénzt kell keresnie. Ezeket mind megkapja, jó minösegben, bőségesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!