Feltétlen ördögtől való lenne egy tini és egy huszonéves kapcsolata?
Figyelt kérdés
Van egy barátom, 20 éves korában kapcsolatban volt egy 15 éves lánnyal, rendes kapcsolat volt a családjaik ismerték egymást, 2 évig együtt voltak majd mindketten úgy érezték hogy már nem az igazi és szakítottak közös döntés alapján. Manapság sok embert feketítenek be ezzel. Én 23 vagyok és nekem is simán tetszik egy tini, ésszerű kereteken belül, 14 nagyon gyerek nekem. Egy tini már bőven rendelkezik a másodlagos nemi jellegekkel ezért nem pedofil kategória.. Nyilván sok szülő félti a gyerekét de nem mindenki az a zsarolós, manipulatív típus. Legalábbis én nem mert elszenvedtem már manipulálást ezért nem tenném meg mással.2023. okt. 6. 02:08
21/22 A kérdező kommentje:
Micsoda logika
2023. okt. 8. 14:24
22/22 A kérdező kommentje:
Még mindig nem válaszoltad meg hogy miért baj ha valaki nem tudott érvényesülni a korosztályában.
2023. okt. 8. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!