Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Hány évesen ittatok...

Kamaszok! Hány évesen ittatok először? Mit és mennyit? A szüleitek mit szóltak hozzá?

Figyelt kérdés
Előre is kösz a válaszokat :D
2010. okt. 17. 19:34
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Soha nem ittam alkoholt. Max.cola+bor,vagy csak egy kis pezsgő- A sörből is csak kortyolgattam.15/F
2010. okt. 18. 22:06
 22/27 anonim ***** válasza:

5 övesen. Apukäm k<nält meg. Persze csak pär korttyal. Ös szerintem ez sokka jobb <gy, mint, hogy +gy, hogy " na most anyuök nincsenek otthon megkostolok ez-azt.

12L

2010. okt. 19. 20:43
 23/27 anonim ***** válasza:
utolsó előttie @Az azért messze van a semmitől :D
2010. okt. 19. 20:43
 24/27 anonim ***** válasza:
-e
2010. okt. 19. 20:44
 25/27 anonim ***** válasza:

Igazából 13 évesen egy újévi bulin pezsgőt De a 10. szülinapomra a nagymamám alkoholos pezsgőt hozott (nem nézte meg mi van benne csak gyerekes volt a csomagolás)és abból egy pohárral megittam.

14/L

2010. okt. 20. 14:22
 26/27 anonim ***** válasza:
Én màr kiskoromban is koccintottam szilvesztrkor de lerészegedni előszőr tavaky szilveszterkor sörtöl meg az elmondàsok szerint(me nem emléxem be voltam b*szva) jòpàr liter pezsgőtöl meg vmi horvàth lötytöl. Szüleim csak nevettek amikor reggel màsnapos voltam és megkérdezték h mit csinàltunk az este én meg mondtam h nem tom... 15/F 9.edikes
2010. nov. 5. 21:03
 27/27 anonim válasza:
15 évesen soproni sört (egy egész dobozt:D előtte csak kortyoltam nagybátyáméból) most 16 vok
2012. dec. 7. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!