Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Engednéd, hogy a lányod két...

Engednéd, hogy a lányod két hetet évkezdéskor kihagyjon így? Nem nagyon tudom, mi lenne a jó

Figyelt kérdés

Nyáron még úgy volt eredetileg is, hogy szept. 11-én megyek először suliba (végzős vagyok). Mert apukámmal mentem volna még egyet nyaralni, de végül betegség miatt nem mentünk.

Viszont kiderültek rólam dolgok, konkrétan mindenki, az egész osztályom, évfolyamom utál, egyedül a legjobb barátnőm nem. De még ő sem biztat, hogy nincs baj, senki nem haragszik, csak olyanokat mond, hogy az idő megoldja majd, meg hogy lesz jobb is, higgyem el.

Jelenleg nem ezt érzem, ki sem mozdulnék a szobámból, és ha eszembe jut, hogy hétfőn találkoznom kell MINDENKIVEL, hányingerem lesz. És talán ha 1-2 hetet itthon lennék még, úgy kevésbé lenne gázos az "első nap", meg az egész. Mert történnének más dolgok, nem lenne ennyire friss és ennyire nagy ügy az egész.

Ami még emellett szólna, hogy mióta csak iskolás vagyok, végig kitűnő voltam, tehát ez a hiányzás nem befolyásolná a tavaszi érettségimet, mert ettől függetlenül szorgalmas vagyok és tanulok (máskor is volt, hogy lóghattam legálisan picit).

Ráadásul az első hetekben érdemlegesen nem haladunk soha.

Kamuzhatnék betegséget, ez is eszembe jutott, mert az orvosunkkal nagyon jóban vagyunk, mindig ő igazol mindent. De nyilván sejtené mindenki, hogy semmi bajom nem lett hirtelen 2 nap alatt... A szüleimnek lógásügyben nem hazudtam soha, mindig tudták, hogy éppen miért nem megyek/megyünk be, mi a helyzet.

Na szóval, ha a gyereked nagyon rossz passzban lenne, engednéd, hogy később kezdje meg az évet?

2023. szept. 1. 21:14
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
45%

Képzeld velem megtörtént.

A pasimmal szakítottunk, rá pár hétre összejött az egyik legjobb barátnőmmel.

Cukik voltak, mert nem merték elmodnani 😅

Most aki a férjem, előttem egy másik barátnőmmel járt.

2023. szept. 2. 15:29
 32/50 anonim ***** válasza:
26%

És biztos a kérdező erőszakolta rá magát a srácra.

Az ilyen tánchoz is két ember kell.

Nem tudni, hogy ki kezdte el fűzni a másikat, de ha a haver olyan nagyon jó barát, akkor nem nyúl rá a csajra.

2023. szept. 2. 23:12
 33/50 anonim ***** válasza:
100%
Hát felnőttként valóban azt tudom mondani, hogy örüljetek neki, amíg ilyen kaliberű problémáitok vannak, de ez nyilván nem segít. Te ostoba voltál és gerinctelen is, exed legjobb barátja úgyszintén, de az osztálytársaid sem jobbak, ez a fajta kiközösítés nem túl érett viselkedés, még ha "erkölcsileg" igazuk is van. Volt barátod is gyerek még ha nekimegy a másik csávónak, bár az ő viselkedése érthető valamennyire. Nem fog a 2 hét segíteni, bármennyire is nehéz most, talán úgy tudod leggyorsabban elhallgattatni a kórust ha bemész és nem csinálsz semmit, nem állsz bele az esetleges beszólásokba, hanem megmondod, hogy hibát követtél el, nem tudod már visszacsinálni, hagyjanak békén. Minden csoda 3 napig tart, hamarosan valószínűleg az érettségire meg a szalagavatóra fogtok készülni.
2023. szept. 3. 01:23
 34/50 anonim ***** válasza:
98%

Emiatt utál mindenki? Ugyan már! A barátod meg pár közeli haver fúj rád, az osztály nagy része meg le se tojja, hidd el.

Menj be, a közeli ismerôsöknek mondd el ôszintén, hogy ez van, nem vagy rá büszke, kérj bocsánatot. Aztán tedd hozzá, hogy te még nem állsz készen összeköltözésre, házasságra 17 évesen, és ez akkor is így lenne, ha a kavarás rész nem lett volna. Aztán hagyd ôket, koncentrálj az érettségire. Lesz nekik is más dolguk, majd túllépnek rajta. De ezek a kapcsolatok már tönkrementek, sose lesznek a régiek, max semlegesek. Úgyhogy sirasd meg az emléküket, aztán ne teperj már értük. Érettségizz le, menj továbbtanulni. Ott lesznek majd új barátaid.

2023. szept. 3. 03:02
 35/50 anonim ***** válasza:
74%
#31 erre mondjuk,hogy nálatok akkor mindenki kozos. Marha nagy büszkeség😂
2023. szept. 3. 08:59
 36/50 anonim ***** válasza:
37%
Azzal amit a 31-es ír semmi baj nincs ha őket nem zavarja.
2023. szept. 3. 09:46
 37/50 anonim ***** válasza:
27%

Miert is hibázott erkölcsileg a kérdező? Nem csalta meg a barátját!!! A barátjával nem voltak együtt, osszejott egy másik sráccal, aki történetesen barátja a másik pasinak. Ez miért baj?? Nem elszerette tőle... Mintha az ember tudna befolyásolni, kibe szeret bele... A második srácnak is először megmondta, hogy fejezzék be együtt, utána ment vissza az első srachoz. Szóval öt sem csalta meg. Teljesen korrekt volt.

Talán ott hibázott, hogy az első srácnak el kellett volna mondani, hogy a barátjával kavart, ne másoktól tudja meg... De egyébként nem történt semmi egetrengető, semmi erkölcstelen, főleg nem olyasmi, amiert az osztalytarsaknak haragudniuk kéne.

2023. szept. 3. 13:21
 38/50 anonim ***** válasza:
32%
37es, igazd van, a ribiség teljesen elfogadott és becsülendő:-D Remélem a te összes barátod rámászik a pasidra hiszen ez teljesen normális.
2023. szept. 3. 13:43
 39/50 anonim ***** válasza:
69%

38 ha annyira BARÁT lett volna visszautasította volna.

Hagyjuk már. A "barát" undorítóbb dolgot csinált... Ne hátrafele uljetek azon a lovon xd

2023. szept. 3. 13:52
 40/50 anonim ***** válasza:
74%

#37! Te miről beszélsz? Hol hibázott a kérdező?

1. Nem szakított a pasijával, csak épp nem akart vele összeköltözni nyárra, ezért megkérte, hogy a nyarat költsék külön. Azt nem mondta, hogy mással akar addig kefélni, utána meg folytatják, ahol abbahagyták.

2. Egyedül akarta tölteni a nyarat. Ehhez képest az első adandó alkalommal, a ZÁRÓ bulin, tehát már azzal kezdte, hogy összeállt a legjobb baráttal.

3. Amikor visszakúszott a pasijához, akkor se mondta, hogy figyelj, a nyáron a barátoddal szexelgettem, de mégis inkább veled akarok, neked belefér-e? Hanem sunnyogott, abban a reményben, hogy nem derül ki.

4. Hazudott az új pasinak is, mivel nem azt mondta, hogy azért szakít, mert visszamegy a régihez.

Azt senki nem mondta, hogy a "barát" nem hibás. Nyilván az sem korrekt, ha a barátja háta mögött megdönti a nőjét. De nem ő tett fel kérdést! Róla nincs mit beszélni.

Az osztálytársaknak meg valóban nincs közük hozzá, de azt eldönthetik, hogy kivel barátkoznak. A kérdezőről megtudtak valamit, ami alapján nem olyan ember, amilyennek ismerték, ezért nem akarnak vele barátkozni. Szívük joga, nehogy már kötelező legyen! A kérdezőnek az a nyűgje, hogy eddig sokan szerették, most meg nem. Hát, mert kiderült, hogy nem az a korrekt, őszinte ember, akit szerettek. Ez van. Keressen olyan barátokat, akiknek egyezik az értékrendje az övével.

2023. szept. 3. 14:09
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!