"Bakancsos " kamaszok vannak? Milyet hordasz?
Hány sorost ? Illetve mikor szoktad viselni?
kort és nemet légyszi
10 soros bordó Ciánkáli bakancs....télen hordom, illetve néha esős időben, ha olyan kedvem van...plusz koncerteken, fesztiválokon...4éve nyúzom, semmi baja.
és te kérdező?
18/l
10 soros fekete Shellys, használtam vettem, semmi baja. Esős, rossz időben, koncertekre húzom fel.
15/l
Sajnos csak helyi koncertekre (általában magyar bandák koncertjére), máshová nem mehetek. Ez van :D
Hát te ?
10 soros fekete Steel-em van. Őszre és télre vettem, a suliba, koncertekre és az utcára húzom fel. Tök kényelmes, átmelegít, jól rögzít, plusz biztonság érzetet nyújt :D, valamint nem kell vennem a következő 6-7 évben( vagy több ) új bakancsot.
17/f
nekem 10 sorors fekete Shelly's .. hasznaltan vettem enis de semmi baja .
hetente nehanyszor hordom ... hat kolegiumban lakok szoval suliba nem minden nap abba jarok .. kivetel pentek .. mert akkor jarok haza es ugy mar szeretek kenyelmes cuccot felvenni ... ha otthon vagyok es valahova megyek pl haverokkal kocsmaba akkor csk bakancs :))
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!