Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ma, vagy holnap tanultok?...

Ma, vagy holnap tanultok? Mennyi idő alatt? Hogyan?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék rá, hogy ti szombaton vagy vasárnap (esetleg péntek délután) szoktatok-e tanulni? Mennyi idő alatt tanuljátok meg (hétfői, vagy akár a keddi) a leckét?

A "Hogyan?" alatt azt értem, hogy milyen módszerrel?

(Azért ide írtam a kérdést, mert a "Közoktatás, tanfolyamok" témakörben ált. nem kamaszok írnak, én pedig a velem hasonló korúak véleményére lennék kíváncsi!)

13/l

2010. okt. 16. 11:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

amikor ráveszem magam de sztem most elkezdem mindjárt:) Am meg. ált vasárnap délután-este XD Mivel pénteken programom van szombaton is és vasárnap pedig edzésem. Egyszerüen mindig elmek valahova hiába határozom el magam h ez tanulós hétvége lesz:(:D

14/L

2010. okt. 16. 19:03
 12/12 anonim ***** válasza:

Néha sikerül rávennem magam, hogy szombaton elkezdjem írni a leckét, de általában vasárnapra marad. Régen mindig vasárnap délután/este írtam, de aztán rájöttem, hogy ez nem túl jó, mert így is eléggé utálom a vasárnap estét, és ráadásul egy csomószor későn feküdtem le miatta. Szóval mostanában délelőtt/kora délután szoktam tanulni, és akkor este már nincs semmi dolgom.

A módszerem... hát, az írásbelit megírom, és ha dogát írunk akkor tanulok, vagyis elolvasom többször az anyagot és felmondom magamnak, ill. ha feleltetős tárgy, akkor átolvasom párszor.

15/L

2010. okt. 16. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!