Lányom csak 7 éves és teljesen úgy viselkedik,mint egy 12-13 éves. Valószínűleg a rokon gyerekek miatt,akik idősebbek. Amúgy elég érett,megbízható is, ebben is olyan "nagylányos". Ez gyakori manapság?
12 évesen? 5esek még épp csak a lábukat borotválják, hova szexelnének már? Kb a negyede nem is menstruál, kissrácok még nem is szőrösödnek alul, a fele csupasz, még a bajszuk sem pelyhedzik, világukat sem tudják, beküldöd egyedül intézni a személyijét visszaküldik:DD
2023. aug. 22. 10:27
42/47 anonim válasza:
41. 12 évesen én azzal foglalkoztam, hogy a zsebpénzemből meglegyen a CoD 2, ami amúgy nem is futott a gépünkön xD
Ezt leírtam egy szintén másik kérdés alá, ahol ugyanez a 12 évesen szex volt a téma, és az volt az ellenérve, hogy neki normális szociális élete volt, nem a gép előtt nyomult egész nap.. xDDD
7 évesen kamasz? Elsős kisgyerek, hagyjuk már. Nem jó, hogy 6 évvel idősebb barátai vannak
2023. aug. 22. 10:47
44/47 anonim válasza:
43. Szerintem a kérdező már felfogta, már csak a többi libsit kell meggyőzni.
2023. aug. 22. 10:49
45/47 A kérdező kommentje:
Itt annyira ostoba emberek vannak,hogy alig hiszem el,hogy ezeket a válaszokat felnőttek írták. Mondjuk gondolom a felét gyengébb képessegű tizenévesek,akiknél a gyerekem máris értelmesebb.
2023. aug. 22. 12:35
46/47 anonim válasza:
A gyermeked egyelőre még nem kiskamasz és nem is tini. Kisgyerek. Egy hét éves, első-második osztályos még kisgyerek. Nem kell a barbikkal játszania, de jobb ha egy felnőtt reálisan felméri, hogy mi az amit valóban ért és mi az amit még nem. A kilométert és az időt nem eheti meg, akármilyen intelligens is. Kiskamasznak olyan 12 éves kortól szoktam valakit nevezni. Tinédzsernek pedig olyan 14-től. De ez csak az én véleményem.
2023. aug. 22. 15:31
47/47 anonim válasza:
45. ,, Itt annyira ostoba emberek vannak,hogy alig hiszem el,hogy ezeket a válaszokat felnőttek írták. Mondjuk gondolom a felét gyengébb képessegű tizenévesek,akiknél a gyerekem máris értelmesebb."
Hát nem én teszek fel olyan kérdést, hogy a 7 évest tekinthetjük e 6 évvel idősebbnek a koránál.. Ha ennyi eszed van, igenis vállald be, hogy megmondjuk az igazat. Nem kamasz a gyereked, és csak a gyerekkorát rombolod, ha annak tekinted. Ennyi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!