7 évest már tekinthetünk kamasznak manapság?
Iskolás korban már nem a szülő a példa, hanem a közeg, amiben van, ezért mondom, hogy vedd ki innen és majd felveszi a másik közeg viselkedésmintáit fél éven belül.
Te hagyod, hogy tinikkel lógjon, te tehetsz róla! TEDD ÁT A KORTÁRSAIHOZ!
Nincs lelki kamaszodás, azt is a hormonok váltják ki, a szeszélyes viselkedést, határfeszegetést, önkifejezést, tetszeni akarást(Vagy pont ezt nem akarást), belső békétlenséget, ennek a hormonok adják az alapját, ezért tud beindulni az egész. Ha nincs hormonlöket, nincs kamaszlázadás.
Ezért van, hogy egyeseknél késik a kamaszkor, na azok ilyen 14-15 évesen menstruáló lányok meg későn szőrösödő fiúk.
29. Olyan meg eleve nincs, hogy 7 évesen érett egy gyerek..
Az lehet, hogy már kiskorában tudja, mi akar lenni, meg vannak különlegesen okos gyerekek, akik már úgy kerülnek első osztályba, hogy tudnak írni-olvasni, számolni (Pl. a papám ilyen volt), de azért ne higgyük már azt, hogy 7 évesen egy komolyan vehető fiatal lány..
,, Nagylányos,, vagyis 7 évesen azt hiszi, amit egy 12-13 éves hisz, hogy nagylányos.. Gratulálok. Ez aztán a nevelés.
34. De igen.
,, Kislányom, nem mész oda azokhoz a nagy lányokhoz, vagy bünti lesz,,. Pont.
Dehogy barátkozik azzal, akivel akar, ugyanúgy le van tiltva tinilányokról, mint a szomszéd bácsiról, meg a durva, verekedős, káromkodós "rossz társaságról".
Ahogy a 35ös mondja, "gyerekem, tessék a kortársaiddal barátkozni, mert azt mondtam". Persze szépen lehet utólag leadni a szöveget, amiket itt is írtunk. Az én gyerekemnek tök nagy rokonsága van, de még a nagybácsihoz sem engedem oda, mert kattant. Meg van mondva, hogy nem marad kettesben vele, és ne beszélgessen, hanem jöjjön hozzám. Csak annyit találkoznak, amit nem tudok kikerülni. Egy 7 évesnek sem vagy képes megmondani, mit csináljon? Minek van neked gyereked egyáltalán??
Játszón ott kell ülnie a 7 éves gyerekével, nem bízhatja 12 évesek felügyeletére. Otthon meg mondja meg, hogy most leckét ír, vagy elviszi ide-oda(játszóházba), programokra, ha a tinik ott vannak.
Itt mindenki ilyen életképtelen, vagy mi van? Írassa be suli után különórára a kortársaival, és igen, a tanárnak meg lehet mondani, hogy tartsa egyben az osztályt, eleve melyik tanár engedi, hogy felsősökhöz menjen egy kis nudli gyerek az osztályból? Nálunk fixen nem engednék, olyan szinten elkülönítik őket, hogy külön folyosójuk van és az udvarra sem egyszerre járnak le, nem ugyanarra a részre!
Az én fiam amikor 8 éves volt egy hetedikessel haverkodott. Letiltottam róla, de semmit sem ért. A suliba a tanár kerek perec megmondta, hogy ő ezzel nem foglalkozik. Amíg nem bánt senki senkit és nem szegik meg a házirendet addig ez a gyerekek ügye. Nem tudtam mit tenni.
Az iskolába te se nagyon tudsz meg igazából a rokonoknál se, mert ha mondjuk átjönnek mit csinálsz? Bezavarod a szobájába?
38. ,, Itt mindenki ilyen életképtelen, vagy mi van? "
Isten hozott a GYIK-en barátom. Egy másik kérdés alatt épp most próbál meggyőzni egy agyhalott, hogy 12 évesen már normális a szex, és nem kell tenni semmit, a gyerek azt csinálhat, amit akar..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!