A lányom (15) azon a becenevén hivatja magát, amit
utálok! Hogy szoktassam le róla?
Figyelt kérdés
Teodórának hívják, Tea volt a beceneve egész gyerekkorában, erre mióta gimis lett, elkezdte Dóriztatni magát. Nem is hallgat már a régi becenevére, közösségi médiában is átírta. Tudja, hogy engem ez zavar, tucatnév, férjem egyik exét is így hívták. Mégis, már a nagyszülei is átvették ezt a becézést. Ez is egy olyan lázadás, mint az, hogy befestette a haját és elkezdett sötétebb színvilágú ruhákat hordani? Kinövi majd, vagy csak egyre több hasonló dolga lesz? Engem akar idegesíteni?
Nem is érted, hogy miért nem akar tea lenni? Tea vagy tea ?
2023. aug. 10. 14:18
2/38 anonim válasza:
Szerintem hadd hivassa ugy magat, ahogy neki tetszik. Nem ertem, te miert is vagy ezen fennakadva.
2023. aug. 10. 14:19
3/38 anonim válasza:
jesszusom!
t9bb mint 15 éce a férjednek volt egy ilyen nevű barátnője. Téged meg még most is idegbe hoz a név?
2023. aug. 10. 14:23
4/38 anonim válasza:
Soha életedben ne legyen ennél nagyobb problémád a kamasz gyerekeddel!
2023. aug. 10. 14:28
5/38 anonim válasza:
Ó szegény lány, lesz még baja az anyjával.
2023. aug. 10. 14:29
6/38 anonim válasza:
Én se akarnék Tea lenni,borzalmas becenév. Valószínűleg mindig is utálta, így jártál minek adtál olyan nevet amiből kihozható a Dóra név?
2023. aug. 10. 14:31
7/38 anonim válasza:
A féjrednek egy exének a neve, és ezért nem hivathatja így magát? Kit érdekel, hogy hivják az exét…?
2023. aug. 10. 14:32
8/38 anonim válasza:
Féltékeny vagy a pasid Dórijara, aki jobb csaj volt, mint te! De erről nem Tea tehet. Amúgy meg a Tea elég megosztó név! Sok a problémája vele, hosszú is stb hadd hívassa úgy magát, ahogyan szertne! Ő mostmar Dóri lesz, te pedig 15 éve rosszul dontöttel!
Nem a lányod, hanem te vagy egy tucat, gondolom benned sincs semmi különleges és ezt a gyerekből akarod kipreselni ezért is adtad neki a Theodora nevet. Így jartal. Amúgy meg cserélnek én veled jönnek és h ez a legnagyobb gondod.
Miért gondolom úgy, hogy Dóri lányod a legnormálisabb a családban?
2023. aug. 10. 14:32
9/38 anonim válasza:
Gondolj már bele, mennyivel elfogadottabb és normálisabb becenév a Dóri a Teánál. Gimibe szarrá csúfolnák szerencsétlent. A másik meg, ha annyira utálod a Dóra/Dóri nevet mi a francért adtál a lányodnak olyan nevet amiben alapból benne van? TeoDóra. Nem téged akar idegesíteni, szimpán te akarod beskatulyázni. Hagyd már élni azt a lányt!
2023. aug. 10. 14:36
10/38 anonim válasza:
Tea.
Atya isten. Komolyan tea a neve? 😂🤦♀️csodálom, hogy eddig elviselte.
Én úgy 5évesen kiakadtam volna ezen, nem 15
Az meg, hogy te ezt nem tudod feldolgozni, az a te bajod....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!