Hogyan szoktassam le a 13 éves kamasz fiamat a mosdóba vizelésről?
Ha a mosdó alatt a wc-t érted, akkor sehogy.
Ha mosdókagylót, csapot, akkor értem a problémát. Minden alkalommal küldd vissza takarítani, valahányszor meglátod. Az ilyen tisztítószeres sikálást minden hugyozás után meg fogja unni.
Meg fogtok lepődni, de ez sajnos nem is ritka és sajnos sokan veszik természetesnek. Egy időben egy felnőtt ember a Gyakorin többször kérdésnek álcázva dicsekedett arról, hogy ő imád a csapba pisilni és még a kommentszekcióban is magyarázta, hogy pontosan milyen előnyei vannak ennek a szokásának és ellenben milyen hátrányai vannak annak, ha a wc-be pisilünk. A legtöbbször azt emelte ki, hogy így vizet spórolunk. Aztán néhány kommentelő még írta, hogy igen, ő is csinálja és mennyire jó dolognak tartják.
És én a többmillió ilyen dicsekvés és előnyök felsorolása után sem tudom megérteni, hogy miért intézi el valaki a csapba a dolgát. Azt még érteném, ha valaki trónolna a wc-n és ő meg annyira nem bírná visszatartani... De hogy valaki bemegy az üres mosdóba és egyből a csaphoz lépjen oda? Aztán én mondjuk ott tisztítanám ki a fogszabályzómat, vagy töltenék egy pohár vizet vagy mosnék kezet, aztán ki tudja, mennyi pisi fröccsent rá a csapra, ami a kifolyó vízzel megy rá a fogkefémre, a poharamba, a kezemre...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!