Az anyukád hány éves korodig volt bent a fürdőszobában miközben fürödtél?
1#
Azèrt azt kètlem hogy 4 5 èvesen egyedül fürödtèl. Èn kb olyan 7èves koráig mentem be a lányomhoz.
Nem emlékszem.
De a nagyobb lányom már 4 éves korától egyedül fürdik. A hajmosásban kellett segítenem csak, és a ki be szállásban.
Egy ideje (kb 6 éves kora óta) csak zuhanyzik. Ezt teljesen egyedül már csukott ajtó mögött.
Nem szégyenlős még (nyáron simán képes a medencében pucéran pancsikolni a kertben) Szerintem csak megszokás mert mi mi is így csináljuk.
Mi egy "szabad szellemű" család voltunk, ahol "nem tabu a test", meg a többi bullshit, ami a gyakorlatban azt jelentette, hogy a privát szféra egy ismeretlen fogalom volt. Anyám szerint akiben csak az igény is felmerül, hogy legyen valami magánélete, az beteges. Engem eléggé zavart, de a szabad szellem nem terjedt ki arra, hogy véleményem lehessen, úgyhogy anyu 20 éves koromig, amíg el nem költöztem otthonról, simán bejárkált.
Apu kb. 10-11 éves koromig, amíg el nem kezdtem látványosan nőiesedni.
A mi családunk nem ennyire "szabad", úgyhogy a lányomat olyan 6 éves koráig felügyeltem fürdés közben. 10 éves kora óta magára is zárja az ajtót, úgyhogy azóta kezet mosni se megyek be, és szerintem ez teljesen rendben is van így.
Nekem anya 15-16 éves koromig bejárkált. Sokszor elhúzta a zuhanyfüggönyt, hogy beszéljen velem. Már korábban is említettem, hogy zavar, de leszarta. Amikor 2-3 alkalommal végig hátatfordítva, rövid, lerázós válaszokat adtam végre észrevette magát.
Apa sose volt benne a fürdetésben, nagyon ritka, extra eset kellett, hogy segítsen. 6 eves koromra ez a minimális is megszűnt.
L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!