14 éves Budapestiek ti hova jártok bulizni?
:D Utolsó előtti köszi (L):D
16L akk meg mindek okoskodsz ha nem is voltál még ilyen helyen nem is vonz akkor miért mondod h rossz honnan tudod óóó ne hallotál róla:Obasszus h tudtam:O
Jókat mosolyogtam az okoskodó hozzászólókon.
DE: a nagy baj, hogy manapság eltűntek a tini bulik. Anno nekem ott volt Bank, E-klub. Az 17h-tól este 10ig volt. Nagyon nagyokat buliztam ott. De ma már nem nagyon tudsz ilyen tini disco helyet. Viszont ha fejlett 14 éves vagy akkor szinte bárhova beengednek. Csak annyi a baj hogy este 10től hajnal 5ig van buli. Zp meg csak nyáron.. Morrisons-t aki ajánlotta nem volt képben mivel amennyire nem nagy szám és gagyi hely annyira veszik komolyan a személyit. (estek 75%-ba) szal vagy szerzel idősebb személyit/diákot vagy reménykedsz h megúszod. Csak vannak ott olyan biztonsági őrök akik ha rájönnek h nem a tied akkor elveszik és a hivatalos személy mehet érte. Most nem téged akarlak megsérteni, csak sajnos ez így van ma már ha fejlett vagy akkor mindenhova beengednek és ezért vannak tele az igényes szórakozó helyek a sok kis tinivel. Ezért kezdem unni a bulikat. Szal próbáld meg párom 20 éves lány, tőle elkérték 2 hete is a személyit az előtte lévő 3 15 éves lánytól meg mennyetek. Azért mert mini ruha volt rajtuk és magassarkú és 5kg festék. (tipp :) )
Akik meg osztják az észt, hogy ne járj meg stb ne törődj velük én is 13-14 éves korom óta aktívan bulizom, élem az életem, mostmár heti rendszerességgel 2-3x buli. És érdekes nem lettem se alkesz se füves se semmilyen hatással nem lett rám az hogy fiatalon bulizzak. Egyébként is akkor minek lettek volna tini disco-k anno? Az A38 az valóban nem rossz jó rendezvények szoktak lenni. További kérdésed van bátran írj, Én normális választ adok.
14/F vagyok aki "elemezte" a kérdést a válaszolónak:szívesen!Én se szerrtem ,ha nem akérdésre válaszolnak :)
Mindenki másnak-->megértem az aggodalmat,de nem vagyunk olyana kicsik mint hiszitek,és ha ezt hiszitek,hogy 5évvesek vagyunk higgyétek egészségetekre,am én nem voltam még egyszer sem bulizni!csak majd én is a karok meni de a volt osztálytársaim már 12 évesen ittak cigiztek stb.......... na mind1 megyek nézek family gui-t :) LEGALÁBB AZ NEKEM VALÓ?? JAJ NE A SEXRŐL BESZÉLNEK!!!!már romlott lélek vagyok!!!van ez így haha :D
Szerintem erre fogsz még pár oltogató választ kapni a maradi emberektől...
Én 28 leszek (F), és 17 éves koromban kezdtem bulizni. Sajnos. De a pesti tini-bulik annyira tetszettek, hogy fél évig minden szombaton feljártam Győrből Pestre tinibuliba, meg persze maradtam éjszakaiba is, de a tinik sokkal jobbak voltak. Hova tűntek el, miért nincsenek? Ismertem 12 éves csajt is, aki eljárt tinikbe, és semmi rosszat nem csinált, csak táncolt, most az miért baj? Az én konkrét véleményem hagyjuk, mert az nem válasz a kérdésre, de el kell fogadni sajna, h nem ott tart a világ, mint ahol 20 éve. Sőt ott sem, ahol 5-10 éve. Sajna mostaniakat nem ismerem, de annó nagy tini E-klubbos voltam, de a Bankot is imádtam a nagy ellenségeskedések ellenére. Mi van most ezekkel?
Köszönöm az értelmes válaszokat végreee:D (L)
Én bár nem tudom milyenek voltak annó a tini bulik de jó lenne ha lennének most is :/
14 évesen mit akarsz pasizni meg diszkózni? Ennyi idősen mèg fára kéne másznod,labdáznod és élvezni a GYEREKKORT.
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!