Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 14 éves Budapestiek ti hova...

14 éves Budapestiek ti hova jártok bulizni?

Figyelt kérdés
2010. okt. 12. 22:49
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
Már bocs, de ha csak 11-ig maradhatsz, akkor mi értelme egyáltalán elindulni?
2010. okt. 16. 23:20
 22/40 anonim ***** válasza:
na , azt megnézem,ha beengednek a morrison's-ba :D
2010. okt. 16. 23:50
 23/40 A kérdező kommentje:
van értelme... de jézusom.. most annyira poén oltani? :D Már bocsika nem mintha zavarna úgy tökre nem izgat csak hát izé értitek. Foglaljátok a helyet az értelmesek elöl..
2010. okt. 17. 09:03
 24/40 anonim ***** válasza:
100%
Menj a pincébe...vigyél egy kis rádiót és bulizz ott magadnak!Mert téged csak a sötét 4 fal visel el!!!!
2010. okt. 17. 09:53
 25/40 anonim ***** válasza:
50%

De nagy a szád kiscsaj! Ha annyira nagylány vagy hogy éjszakába menj, inkább legyél türelmes amíg 16 leszel. Aki érett az tud várni...

16L aki nem tud mondani neked való helyet mert úgysem engednek be téged sehová.

2010. okt. 17. 10:36
 26/40 A kérdező kommentje:
Nahjó hadjuk... majd barátaimat kérdezem csak megakartam őket lepni h elviszem 1-2 bnömet péntek este valahova.. Am. :D nem is ismertek basszus XD :D 16 éves L meg nem legyen olyan nagy neked se a szád te sem 18 vagy 16 az 2 évvel több mint a 14 mind a ketten kicsik vagyunk XD
2010. okt. 17. 13:49
 27/40 anonim ***** válasza:

Annyi köztünk a különbség hogy én még sosem mentem ilyen helyekre. :) De megvallom őszintén, nem is vonz, rockerként nem vagyok discoba való :P

16L

2010. okt. 18. 20:27
 28/40 anonim ***** válasza:
Jah hozzátenném még, hogy ettől függetlenül nem iszom, nem dohányzom, nem is drogozom, nincsen velem probléma seholsem :) mégsem unatkozom. De te tudod, lepd meg a barinőidet és akkor eljön a happy end. Értelmetlen mondani bármit is, nem mi vagyunk a szüleid. Csak azért felháborítja a nálunk idősebbeket hogy 12-14-16 évesen minden második tinilny péntek szombat éjjel tekereg az éjszakában..
2010. okt. 18. 20:32
 29/40 anonim ***** válasza:

Nem nagy a kérdező szája,bármilyen szomorú is IGAZA VAN!!foglaljátok a helyet az értelmes hozzászólások elől,ha meg ti felnőtteknem tudjátok értelmezni a mondatot akkor menjetek vissza általánosba,vagy inkább tanuljátok meg újból a magyar nyelvet!!mert NEM az volt a kérdé,hogy el e mehet hanem az hogy HOVA a kettő között NAGY külömbség van!!am nemtom mennyire vonz téged egy lan party

14/F

2010. okt. 18. 20:47
 30/40 anonim ***** válasza:
Utolsó: Maradj még pár évet az általánosban barátom :) "hogy el e mehet hanem " + lan partyra vinnél egy lány bulizni ? szép :D Én ki tartok amellett ,hogy ne okoskodjanak a 14 évesek :)
2010. okt. 18. 20:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!