14 éves Budapestiek ti hova jártok bulizni?
Figyelt kérdés
2010. okt. 12. 22:49
11/40 anonim válasza:
Hátömm,cucc
nos
én is akarokm tudni,hogy pesten hol vannak kultúrált szórakozóhelyek :)
12/40 anonim válasza:
Az irónia nem mondhat valami sokat neked...
13/40 A kérdező kommentje:
:D De képzeld el sokat mond:D De hülyeségre hülyeséggel írunk nem?:D
2010. okt. 13. 19:16
15/40 A kérdező kommentje:
hm?
2010. okt. 13. 22:36
16/40 anonim válasza:
garázsbuli,de én általába hajógyárira járok,ha jól nézel ki akkor oda is elmehetsz...:D de amugy zp,a38,morrisons...
17/40 anonim válasza:
Az általános iskola klubbdélutánokat ajánlom nektek...
Én be se engednék 16 éven aluliakat 1 buliba se...A szülőkről ne is beszéljünk.Ki az aki elengedi a 14 éves gyerekét az éjszakába?
18/40 anonim válasza:
osztom a véleményt, 14 évesen leginkább sehova, de még ami elfogadható az a házibuli, pont azért, mert ott nagyjából azért ismered az embereket! Hiába háborodsz fel, hogy ilyeneket írnak neked sokan, de gyerek vagy még.Nem vagy még való 14 évesen az éjszakában... Hogy vigyázol magadra, hogy véded meg magad ha bármi történik? nem tudod milyenek az emberek, pláne a férfiak milyenek lehetnek egy ilyen helyen. Nagyon veszélyes, hiába nem hiszed. Max ha idősebb valakivel mentek aki tud rátok vigyázni, aki 18 éves elmúlt, és vállalja a felelősséget értetek!!mert egyébként csak megjegyzem kiskorú vagy a szüleid felelőssége, és ők bánják, ha veled bármi történne!!!
19/40 anonim válasza:
ja bocs elírtam nem vagy még való az éjszakáBA
20/40 A kérdező kommentje:
Köszi a hajógyári és a a38 meg morrison tippeket:)
2 Szónoklónak: 1. sok szülő elengedi... 2. nem 3-ig hanem 11-ig. 3. tudom milyen emberek vannak és "tudok magamra vigyázzni" kétlem h 2-3 év múlva szupererős lennék és megtudnám védeni magam ha 1 részeg pasi belémköt v pár cigány... Azt ugyanugy megszívnám akkor is meg most is. 4. azt kérdem hova menjek nem azt h MEHETEK-E? AZT MAJD ÉN ELDÖNTÖM KÖSZÖNÖM
2010. okt. 16. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!