Hány éves kortól szabadna engedni, hogy a gyerek befesse a haja alját? (Nem extrém színre.)
Figyelt kérdés
Van egy 13 éves lányom és most nagyon be akarná festeni a hajának csak az alját. A barátnőjének úgy kb. 11-12 éves kora óta be van, és nagyon tetszik neki. Szerintetek?2023. jún. 30. 10:59
11/19 anonim válasza:
Én középiskolától engedném mert nekem is onnantól lehetett. Az oka egyszerű akkor voltam annyi idős hpgy felmérjem azt hogy 1 az mit tesz a hajam egészségévl, 2 hosszú évek alatt nőtt le teljesen.
12/19 anonim válasza:
nyáriszünetben 7. Osztály után, 9. osztály után bármikor
14/19 anonim válasza:
A mi áltsulinkban ezért ki akartàk rugni az egyik 8.-os gyerkőcöt két hónappal évvége előtt. De amúgy se engedném. Lesz még ideje erre.
15/19 anonim válasza:
#14 egy tanárnak semmi köze ehhez
16/19 anonim válasza:
15
Az iskola házirendje tiltja. Innentől nem tudsz mit csinálni. Sok helyen liberálisabbak ilyen téren a mi sulink inkább konzervatív.
17/19 anonim válasza:
#15 ahhoz sincs köze a tanároknak hogy felvehetnek e miniszoknyát a lányok szülő engedélyével mégis beleszolnak.
18/19 anonim válasza:
13 eves voltam amikor elsoszor csináltak szőke csikokat a hajamba .
17 eves koromra volt mar a hajam vörös(mindenfele arnyalat🤣)szőke,barna,szürke,zöld(ez csak veletlen volt.kellett nekem otthon kiserletezni)
Aztan 18 eves koromban tertem at a feketere,azota is fekete(most 31 eves vagyok)
Ugyhogy igen,en megengednem a lanyomnak.
19/19 anonim válasza:
Kimosható hajszinezővel persze. Az én 5 évesem kapott egy rózsaszín csíkot a hajába hajszínező krétával. Olyat vettem ami 3 nap alatt kijön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!