Mit tegyek, ha apuka arra gyúr, hogy a gyerek őt válassza?
Itt egyedül te nem vagy egészséges. Én férjhez jöttem ebbe a kisvárosba, ezért költöztünk el Budapestről.
A fiam itt unatkozna? Bárcsak:))) annyira nem unatkozik, hogy olvasni is tud és most pl 5 perce kezdődött a szerenádja a suliban, aztán bankett lesz. Épp vége a szezonnak, eddig heti 4 edzése volt és hétvégén meccse.
És nem, még egyszer leírom: nem jó a gyerekem. Csak tud olvasni. Azt hittem, ez így nyolcadikban már szinte alap....
Először mentem férjhez, nem újra. A fiam apja nem volt a férjem. A házassághoz nem kell a gyerekek beleegyezése, elég a férj és a feleség részéről egy igen a megfelelő helyen. Kapaszkodj meg: az apjának született az új kapcsolatában még egy gyereke is, ott se kérdezték meg a fiamat, belemegy-e:) És de, örült neki. Mindkettőnek. Sőt, együtt örültek a férjem nagylányával, mikor eljegyzett.
De nekem fogalmam sincs az egészről. Szerencse, hogy neked van. Főleg a gyerekekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!