Mit tegyek, ha apuka arra gyúr, hogy a gyerek őt válassza?
Egyszer ki fog fogyni a pénzből az ,, apa ,, és a gyerek szépen otthagyja.
Most persze még megy a nagy lenyűgözés drága cuccokkal, de ez pillanatokon belül elfogy. Gondolj bele, 14 éves gyerekek mit szeretnek? Márkás ruhák, cipők, meg játszanak a méregdrága játékkonzolon. Nem akarok turkálni a volt férjed tárcájában, de ezek a dolgok hamar lenullázzák a kasszát.
Nyugodtan mond meg a gyereknek, hogy menjen próbálja ki, hogy neki mi a legjobb, hátha az exed megváltozott és szuper apa lett.
Viszont azt kéred, hogy mivel szerinted ez csak időszakos, ezért nagyon koncentráljon a tanulmányaira és ne hagyja leromlani a jegyeit néhány finom melegszendvics miatt.
Ha bármi baj van, akkor meg keressen nyugodtan, te itt vagy.
Igen, az a baj, hogy apukának a márkás, drága holmik az etalonok. Ezt neveli bele a gyerekbe , de én ezt nem tudom finanszírozni. A gyerek pedig ezt várja el. Kértem az apját, ne vegyen csak úgy neki méregdrága dolgokat. 2 éve szülinapra a 12 éves gyereknek vett egy 500ezres gamer gépet. Természetesen az árát s gyerek orra alá dörgölte. A gép 2 nap múlva megadta magát, venni kellett bele valamit, majd a monitor halt meg. Azt is venni kellett, 120ezer volt a két dolog. Apu közölte, hogy ezt nem fogja finanszírozni. A gyerek a szülinap után ott állt lefőve, n mert nem volt ajándék. Muszáj voltam én megvenni neki. De persze itt is apu volt a menő, mert ő odahozta hozzánk. De én fizettem ki.
És apuka úgy gondolja, neki semmi költségbe nem kell egyébként beszállni, bőven elég, ha ad havonta gyerektartást. Csak közben a menő cuccokra, meg a méregdrága kajára szoktatja rá a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!