Mit tegyek, ha apuka arra gyúr, hogy a gyerek őt válassza?
Minden nap találkozom gyerekekkel és szülőkkel is:) 8-tól 5-ig dolgozom. Mikor hazamegyek, a gyerek már edzésen. A sulis dolgait addig ő elintézte, este van mire hazaér. Megfőzök - reggel már bevásároltam hozzá - elmosogatok. Bedobok egy mosást. Általában 7 körül kész vagyok.
Itt majd nekiállok és hangosan felolvasom a tinédzseremnek a leckét:) De mindenképp megvárom, hogy hazaérjen edzésről. Vagy úgy is működik ez a felolvasósdi, ha én már olvasok, ő még edz?
Igen, azt hiszem, ha úgy olvasom fel, hogy még edz, akkor a kettesre hajtunk mi ketten együtt, ha megvárom hogy hazaérjen, akkor az egyetemi felvételi a cél.
Jól látom?
Fogalmam sincs róla, hogy a fiam képes értő olvasásra és nem figyelemzavaros? De, ez az igazság:) Engem ilyen értelmes gyerekkel áldott meg az ég:) Ő egyedül elvégzi az iskoláit. Hogy-hogy nem...
Mondd, bolond-e vagy?:))
Ha faluban élnék, nem lennének szülők és gyerekek? Jártam már faluban, még iskola is van!!
Kisvárosban élek, 4 éve költöztem ide Budapestről. Na ott különösen sok volt a szülő meg a gyerek:) és itt sem kevés;) ahogy itt az irodai kollégáim is már 90%-ban szülők. A mi gyerekeink sem viselkednek jól, még az enyém sem. Ez hogy függ össze azzal, hogy együtt tanuljuk-e az érettségi tételeket?? Csak mi nem vagyunk bolondok.
Nem találtam ki hogy a gyerekem jó gyerek és kitűnő. De érti amit olvas. Ahogy fentebb írtam, budapestiek vagyunk, 4 éve költöztünk a "nagy faluból" egy kisvárosba.
A tied nem érti, amit olvas??? Mert akkor a tied tartozik az 1%-ba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!