Hogyan tudnám rábeszélni a fiamat hogy jobb iskolát válasszon?
Nagyon jó tanuló, majdnem színjeles volt. 2 iskolába felvételizett, egy laza iskolába és egy szigorúbba amiben valamire viheti is. (mindkettőbe felvették)
Én azt szeretném ha a szigorú gimibe menne, ahol tanulna is valamit, viszont ő a nagyon laza szakközépbe menne.
(pár barátja jár oda, azok mondták hogy csak bejárnak, semmi nem tanulnak, a tanárok is sz*rnak mindenre, mégis jó jegyeik vannak, órákat is alig tartanak. Füvesek, alkoholisták meg egy rakás lusta semmirekellő jár oda).
A gyerek mégis a laza iskolába akar menni, azt mondja eddig "kényszerítettük" a tanulásra, hát most ő dönt.
Mivel győzhetnénk meg hogy gimibe menjen?
1 vagyok. 2.. Tudom nem érdemes papolni de leirom..
Szerintem nem illik azt mondani, hogy alja munka a gyári munka meg az arufeltolto. Igazából ha nem lenne gyári munkás nem lenne mit zabálni sok embernek. En egy gyárban dolgozom.. Jo.. Nem munkás vagyok hanem felfizikai felszellemi alkalmazott. (termekfejleszto) diplomám van, de tudom, hogy nem lenne munkám ha a munkások nem csinálnak meg amiket en kitalálok.
Maradjunk annyiban (de nem kell elfogadni neked ezt csak szerintem igy korrekt) hogy ha valakinek a képessége az, akkor azt lassa el becsulettel ha meg tobb akkor igenis nevelje meg az anyja/apja arra hogy ne a könnyebb utat valassza mert kellemes 15evesen lustanak lenni de 35 evesen nehez lesz visszacsinalni utólag ha most nem latja be.
Mivel az anyja vagy nem ő dönt hanem Te!!
Azért ebben ne ő döntsön már.
Te aláírásod kell úgy is a jelentkezési lapra szóval a Te döntésed számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!