Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Egy 14 éves gyerek képes...

Egy 14 éves gyerek képes látni azt, ki áll mellette és kire számíthat?

Figyelt kérdés

Elváltunk az apjával. Kitalálta most a drága gyermek, hogy gyerek napra kér egy 25ezres ajándékot. Én kerek perec kijelentettem, hogy nem. Lesz majd szülinap, akkor térjünk vissza rá. Most az apjánál bepróbálkozott, rögtön igent mondott. És megint apa lesz a tuti jófej, én meg az, aki csak nyúzza, hogy haladjon előre. Én el akartam vinni egy rendezvényre, de az már nem érdekes, mert apu vesz neki ilyent és akkor lehet vele játszani.

Az apja egyébként egy hónapban kB 5 napot tölt vele. Gyerektartást fizet, de azon kívül semmit nem vesz, nem száll bele a gyerekkel kapcsolatos költségekbe. Nem érdekli, ha nem megy hozzá a gyerek, nem látogatja meg, egy héten egyszer felhívja.

2023. máj. 24. 21:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
83%

Itt sokkal nagyobb baj a hatalmi játszma és a hisztid.

Nemhogy örülnél, hogy apuka költ! a gyerekre, nemcsak odadobja a 30 rongy gyt-t, aztán boldoguljál egyedül - na AKKOR jogosan mehetne a panaszkodás, így nem.

2023. máj. 27. 08:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!