Megengedétek 18 éves lánynak rozsaszín hajat?
Közéspuliba jár, Ballagásra akar megörülni, és Tablófotózásra,
Nem engedem meg neki, hogy úgy nézzen ki mint egy bolond a Tablón!!
Egyrészt egy 18 évesnek nem kell már engedélyt adni, főleg nem egy hajfestésre.
Másrészt meg nagy képmutatás lenne, ha én nem engedném, mert nekem barna-magenta ombre hajam van...
Amúgy meg különben se neked kell tetszedjen az, hogy a gyereked hogy néz ki, hanem neki.
Valamilyen szinten egyetértek, beszéld meg vele, hogy a tablófotózás után azt csinál a hajával amit akar, vagy esetleg először próbálja ki kimosható hajszínezővel, hogy egyáltalán jól állna e neki.
Ez csak haj, ha nagyon rossz, át lehet festeni ugyan, de talán valóban ráérne a nyári szünetben kísérletezni.
De azt is hozzátenném, hogy én soha nem nézegettem a tablóképem, nem olyan fontos az..
Én engedném
1. 18éves, azt csinál amit akar
2. Ha nem tetszik neki, fogja és visszafesti. Ez nem maradandó
3. A tablón igy lenne. És?! Szerinted kb 1 év mulva azt nézegetni fogja valaki?
Nekem is volt minden színű hajam már. Kapaszkodj meg, 14 éves koromban volt lila. Na? 30 vagyok, és kinőttem ebből...
Mikor festené be a haját rózsaszínre, ha nem 18 évesen?
Miért lenne baj, hogy a tablón rózsaszín a haja?
Én 18 évesen már nem kérdeztem meg, hogy befesthetem-e valamilyen színűre a hajamat. Előtte volt kék, lila, zöld. :)
13-16 éves korban még megértem, hogy bele akarsz szólni. De ez csak egy hajfestés, ha nem tetszik neki, visszafesti. Ha meg jól érzi magát rózsaszín hajjal, miért is ne hagynád neki? Fontosabb, hogy felmutathatsd, hogy a te gyereked ilyen meg olyan rendes, hiszen nincs színes haja, mint hogy jól érezze magát a gyereked?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!