Mekkora 12 éves fiad? Hogy áll a sulival?
Magasság, súly, láb?
Mennyire kamaszodik agyilag és hormonálisan?
Mennyire hajlandó tanulni vagy azt érzi, hogy ő mindent is jól tud?
156cm, a kilót nem tudom de 50 felett van, 40es a lába.
Már évek óta kamaszodik, néha úgy viselkedik,mint egy két éves,néha úgy gondolja, legalább 16-17 éves, viszont vannak olyan időszakai is amikor jól el lehet Vele beszélgetni. Kitünő, nem megerőltető neki a suli, sokat nem kell tanuljon, viszont a nyelvnél az elején azt hitte mindent tud, de meg kellett szoknia,hogy itt kénytelen tanulni a szavakat pl, nem szál a fejébe, mint a többi tantárgy. Sokszor persze úgy gondolja, Ő tojta a spnayol viaszt, de ez is eléggé megszokott tini dolog.
165 cm, kb 45 kg, 43-as lába van.
Mostanában kezd már kamaszodni, nagyon várja, hogy végre felnőtt legyen, mert akkor majd nem parancsolgathat neki senki, azt csinál amit akar. :D Sokszor lusta, de azért meg szokta csinálni amire kérem.
Tanulásban kell noszogatni, adhd-s, így elég nehezen koncentrál arra, ami nem érdekli (töri, magyar), de 4-es, 5-ös tanuló mindenből. Az angol a kedvence, abból soha nem tanul külön dogákra, mégis mindig 100%-os eredményei vannak. Ebből versenyre készül, bármennyi plusz feladatot kep, szívesen csinálja.
Köszi. Enyém is ilyen, bár ő sajnos nem ötös tanuló, mert szészétszórt. Tudni tud mindent de kapkod a dogáknál, kifelejt feladatokat és hasonlók.
Néha olyan, mint egy ovis, pedig már pelyhedzik a bajsza és akkora mint egy ló, néha meg tök komoly nagyfiú.
Mintha a mi fiunkról írnál...
Ő hamarosan 13 lesz. 177cm magas (magasabb mint én), kb 75kg, 46-os(!) a lába.
A viselkedése alapján ingadozik egy dackorszakos ovis és egy komoly fiatalember között. A tanulásnál szétszórt. Ha nem figyel 3, ha figyel 5*. A csoda tudja mikor min múlik.
Testileg még kevésbé kamaszodik, de agyilag nagyon... 🙂
Én is döbbenek, hogy milyen méreteket írtok.
Az én fiam 13 éves, és a legmagasabb az egész iskolában.
És mégis kisebb, mint a ti 12 éves gyereketek.
175 cm, 51 kg, 41-es a lába.
Mondogatja mindenki, hogy kamaszodnak, de én nem igazán látom. Nem mutál, nem szőrösödik. Mivel adhd-s, őszintén nem látok semmi változást a korábbi viselkedéséhez képest.
Tanulni továbbra sem hajlandó, szétszórt, kb. hetente kapja a beírásokat, de ez korábban is ilyen volt, nem lett rosszabb.
Így is olyan jó erős négyes tanuló. A héten volt szülői, mindenki panaszkodott, hogy nem bír a gyerekével, még a lányos szülők is.
Mi voltaképp elvagyunk, ha nem lenne suli, nem is nagyon lenne konfliktus. Segít itthon, főzni nagyon szeret, de felporszívózik, elmosogat, ha megkérem.
Ránézésre egyébként még nagyon baba, és sokszor úgy is viselkedik. Amivel leginkább kiakaszt a tesóval folyó állandó harc.
A lányok nem érdeklik, még mindig úgy van velük, hogy ott vannak a suliban, de igazából nem veszi őket emberszámba, olyanok, mint egy bútordarab. Cigi? Hát az kéne még csak. Amúgy sajnos a 7. 8. osztályosok már cigiznek, neki nagyon megvan róla a véleménye. A családban senki sem dohányzik, én hányok a gondolattól is, remélem ezt sikerült neki átadni. Egyelőre úgy tűnik nem vozza a dolog, remélem nem viszik bele valami hülyeségbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!