A lányomról egy ideje tudjuk, hogy fiúnak érzi magát. Sokat beszélt itthon ilyen témákról és választott magának egy férfi nevet és úgy hívják a suliban. Rákérdeztem mi a helyzet, most akkor ő fiúnak érzi-e magát és fiú vagy lány az érdeklődése. Elmondta, hogy 18 évesen (1 év még) férfi hormonokat akar szedni. Az érdeklődése inkább fiú, de lánnyal is lenne szerintem. Kérte, hogy ne mondjak rá semmi lányos jelzőt (ne hívjam lányomnak meg ilyenek). Nem tudok ezzel mit kezdeni, elfogadom hogy ilyen. Mondtam neki, hogy az számomra nem megy, hogy mostantól a másik nevet használjam és ne hívjam az eredeti nevén. Amúgy az öltözéke már teljesen férfias (férfi ruha, férfi alsónemű).
Ti hogy kezelnétek a helyzetet? Félek a család és a környezet nem lesz ilyen elfogadó. Tudnátok fiúként kezelni, ha lánynak született? Nincs tapasztalatom a témában. Valaki volt a gyerekével esetleg ilyen szituban?
Vidd pszichiáterhez. Agymosó sorozatokat már az elején meg kellett volna tiltanod.
2023. ápr. 16. 13:40
32/37 anonim válasza:
hát ha neki ez örömet okoz, akkor igen. senkinek nem árt vele, nekem meg nem kerül nekem semmibe
2023. ápr. 17. 18:00
33/37 anonim válasza:
#31 inkább neked kene pszichológus
2023. ápr. 17. 18:00
34/37 anonim válasza:
#31 pszichiáterhez semmiképp, ugyanis nem beteg
2023. ápr. 17. 18:01
35/37 anonim válasza:
Elvinném egy olyan szakemberhez aki segít feltárni a valódi okot..nincs olyan hogy lánynak kellett volna születnie de fiú lett vagy fordítva,történt vele magzati vagy kisgyermekkorban valami amiért ilyen helyzetben van, ezt kell megoldani, nem fiúként kezelni... csak azt a történetet tudom elmesélni,hogy egy kisfiú szülei felkerestek egy szakembert,hogy a fiúk lány akar lenni, mit kezdjenek ezzel, a szekember beszélt a kisfiúval és mint kiderült csak azért,mert született egy húga akire több figyelmet fordítottak és a kisfiú,úgy élte meg a lányokat jobban szeretik a szülei ezért akart lány lenni..nem modnom,hogy a Te lányodnál is ez a szitu, mert nem tudhatom, csak azt mondom ássatok le a mélyére,hogy megoldódjon,az nem megoldás,hogy kitalálja hormont szed...
2023. ápr. 17. 20:37
36/37 anonim válasza:
"Az érdeklődése inkább fiú" :D akkor mi a gond? Csak egy zavarodott kamasz,akinek nem megy a pasizás. Pszichiáternek mindenképp látnia kéne.
2023. ápr. 19. 21:14
37/37 anonim válasza:
Tekintettel arra, hogy a magyar nyelvben nincs ilyen he-she hülyeség, ezt a "kezelnédet" nem is értem. A mindennapi élet során nem fontos, hogy kiemeljük, hogy mi milyen nemű.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!