12éves fiam kezelhetetlen mostanában mi a megoldás?
Tiszteletlen visszabeszél semmit nem tesz meg amit kérek!
Iskolába is tiszteletlen!
Beszélgettem vele sokat ez nem használ! Hiába állítok fel határokat semmibe veszi!
Hiába tüzök ki otthoni feladatokat semmibe veszi!
Egyszerüen semmi nem használ!
#3 Nagyon jól írta le, hiába pontoztátok ki.
N@lam is ez vállt be. Ha "felvettem", ráérzett, és legközelebb alkalmazta újra. Visszaél a gyenge pontoddal. Lányom vita után elment világgá. Bevágta az ajtót, eltünt. Ha akkor utánnamegyek, hetente eljátsza. Nem mondom, hogy nyugodt voltam, de éjjel hazajött.Azóta nem volt világgá megyek séta. Többször fenyegetőzött, mikor "felvettem" újra visszatért a fenyegetés pár hét múlva. Ha bevettem a lesz@romtabit,megrántottam a vállam, szép lassan elhagyta.
Vidd el sportegyesulet edzesre,amit szeret.
A sport helyrehozza alelki priblemakat benne. Es normalisabb lesz.
egyszerűen mond meg neki h úgyse fog jobb suliba járni, nem fog jó és jól fizetős melót találni. lakást is csak a te segítségeddel fog csak venni vagy csak albérletben tengődni. ha továbbra is ilyen lesz, akkor te sohase fogsz adni neki semmi pénzt, semmi kaját, semmi figyelmet. nem is hagysz rá semmi örökséget.
szard le, ne adj neki se pénzt, se kaját. ne szólj hozzá. még ne is köszönj neki.
hadd netezzen, tv-zen.
majd kuncsorogni fog a figyelmedért.
lehet h bulizik, későn jön haza, de szard le. a rossz viselkedésével ne foglalkozz. akkor figyelj rá, ha jót tesz. megköszönöd és kész.
ott rontja el mindenki h akkora figyelmet ad a rossz viselkedésekre.
nem hat rá egyikre se a kütyü visszafogás.
se pénz, se beszéd, se figyelem.
szemvesírsd h nélküled nem fog tudni tovább tanulni, dolgozni és egyedül élni sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!