Kezelhetetlen a 11 éves fiam,mit csináljak?
Figyelt kérdés
Nem fogad szót,mindennek az ellenkezőjét csinálja,csak hogy idegesítsen.minden jó tanácsot szívesen fogadok2021. márc. 20. 13:58
1/9 anonim válasza:
Ennél sokkal több infó kellene, miért csinálja, miota, milyen a viszony, családi helyzet, személyiség, életkorulmenyek, stb stb stb.
2/9 anonim válasza:
Eddig teljesen OK volt, és most hirtelen 11évesen lett ilyen?
3/9 anonim válasza:
Ha nincsen mentális problémája akkor egy saller néhanapján hogy tudja a miheztartást. Tudom-tudom. Most jól le leszek pontozva.
4/9 anonim válasza:
#3: Én felpontoztalak. Mindenkivel olyan nyelven kell beszélni, amilyenen ért.
5/9 anonim válasza:
11 éves, kamaszodik, sok benne a feszültség amit nem tud még hogy levezetni, ezért szélsőséges a viselkedése. Egy szexuális felvilágosítás lehet sokat segítene rajta.
6/9 anonim válasza:
Legyél te a főnök. Baromi sokat segít.
8/9 anonim válasza:
Kevesebbet kèrj, de azt hatarozottan. Együttműködèst pròbàlj meg tőle elèrni, ne engedelmessèget.
9/9 anonim válasza:
szeretgesd többet. és beszélgess vele. mondd el neki őszintén hogy mostanában nehéz vele, ezért és ezért. és legyél kíváncsi mit mond, ne torkold le ha azt mondja őt meg ez és ez zavarja. aztán jussatok egyezségre, hiszen mindketten szeretitek egymást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!