11 éves kislányt hogyan szoktatnátok le a netes beszélgetésről?
Amióta megtanult folyékonyan angolul (4 éves kora óta 14 órákat gépezik minden nap, onnan) olyan fél éve folyamatosan, minden nap beszél a fehérorosz barátnőjével messengere. Na de hát mert csóró, olyan TESCO minőségű mikrofonja van, hogy az én fülem teljesen meghal. És a miénk pedig max hangerőn hallgatja, miközben a fehérorosz suttog. Egy kukkot nem lehet belőle érteni, de olyan, mintha a sátánnal beszélne. Van amikor játszanak, akkor pedig néha üvöltözik is. Valami ilyen hanghoz hasonlít: [link] Na de ez minden nap, órákon át. A suttogást is valahogy így képzlejétek el, mintha fújná a levegőt a mikrofonba folyamatosan.
Kezdek beleőrülni. Ötletek?
Mitől menne már tönkre a füle? Baromság. Normális fülhallgató kell.
Vagy neked füldugó.
#5 Ő ettől fél. A füldugó nyílván megoldás, de ha az enber tv-t akar nézni, úgy nehéz.
#6 Mivel nincs korlátozva, megteheti. És ennyire nincs lekorlátozva, messenger meg játékok ott is vannak.
"4 éves kora óta 14 órákat gépezik minden nap"
Öööö... Csak én akadtam fenn ezen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!