11éves lányom nagyon lassú,sokszor feledékeny. Néha az az érzésem hogy nem is ezen a bolygón él! Mennyire normális ez? Kellene aggódnom?
Ha jó tanuló, hagyd békén! A folytonos korholástól is válhat valaki motiválatlanná. Nem biztos, hogy pszichomókus segít ezen.
Esetleg vegyél neki egy órát, meg egy füzetet.
Utóbbiban vezessen magának egy időnaplót (mivel mennyi időt töltött, hánytól-hányig), a másik oldalon meg az aznap elvégzendő teendőit. (Vagy a holnap elvégzendőket, attól függően, hogy mikor írja be őket.)
Rendszeresen nézzétek át együtt, és dícsérd meg, ha javulnak a dolgai!
Mindent százszor el kell neki mondani.
Borzasztó.
Folyamatos noszogatás, próbálták hagyni de nem ment.
Anyukától sokat örökölt.
Hát, asszem, veletek se lesz már sosem igazán őszinte egyik sem.
Szegénykék!
6 nem tudom mi bajod van. Ez az igazság.
Amúgy meg köszönöm de én tudom kezelni a gyereket és érdekes hogy nekem olyanokat is elmond amit otthon nem.
És igen borzasztó. Szerintem ha anyuka annó máshogy állt volna hozzá akkor nem ilyen lenne. Persze ezt nem tudhatom. De nem normális szerintem. Én 28vagyok ő 10. Dadának tanultam és dolgoztam gyerek előtt. Nagyon imádom őket. Születése óta nagyon sokat vagyok vele. Ha velem van és megyünk sétálni akkor olyannal is beszél akivel soha nem beszélt. Velem egy cserfes Nagylány. De nekem is sok olyan van amit 100x kell elmondanom neki. Velem pik-pak megcsinálja a házit és megtanul. (Segíteni kell) otthon csak van mint a befőtt. Estig ott ül a könyvei fölött és nem csinál semmit.
De hagyjuk is. Nehéz megértenie annak aki nem ismer ilyet közelről.
Nekem semmi bajom sincs.
Amúgy picit ellentmondasz magadnak, nemde?
Akkor most mulya p.csa, aki csak mosolyog, mint a rohadt alma a stelázsin, vagy cserfes nagylány?
Esetleg csak egy kamasz, akivel mindenkinek csak baja van, és már sz.rik bele az egészbe?
Akkor miért nem így viselkedik, amikor veled van? Neked miért meséli el a titkait?
Lehet, hogy éppen ismerek ilyeneket... És azért írtam, hogy: szegény!
#8 Hogy lehet olyat mondani egy gyerekre, aki csendes, hogy “mulya pi...a” ??? Bolond vagy?
Egyébként meg nem hallottatok még olyanról, hogy van aki bár csendes, de bizonyos embereknek könnyebben megnyílik? Ettől még az anya sem feltétlenül sz.r, simán csak ilyen a személyisége a kislánynak. A nyaggatástól nem lesz jobb, sőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!