Az normális ha a 13 éves lányoknak már volt első csókja?
Figyelt kérdés
2021. jan. 24. 01:15
1/14 A kérdező kommentje:
Bocsi nem ebbe a témába akartam :)
2021. jan. 24. 01:16
2/14 A kérdező kommentje:
*lányoknak
2021. jan. 24. 01:16
4/14 anonim válasza:
Nekünk 20 éve 5 évesen is volt. Emlékszem ovi közepes csoportjában 5 évesen már csajoztunk. Lányok meg pusziztak minket szájon.
6/14 anonim válasza:
Igazi rendes csókom nekem 17 évesen volt,szóval nekem korai lenne, de sajnos más világot élünk már.
29 N
7/14 anonim válasza:
Szerintem a szájrapuszi, amit első csóknak szoktak hívni teljesen normális, koránérők már oviban kapnak, többiek alsóban, de nyelves akármilyen simogatós csók már kicsit korai, egy két évet ráér.
8/14 anonim válasza:
Szerintem az. Nekem 11 évesen lett volna, ha engedtem volna. Aztán most azóta se volt meg és ez is normális.
Szerintem mondjuk 25 felett fura kicsit, ha valaki még nem csókolózott, de addig minden időpont normális🤷♂️
9/14 anonim válasza:
12 évesen csókolóztam először,rendes nyelves xsók volt.
10/14 anonim válasza:
#6: Te milyen világban élsz? Én lassan 54 éves vagyok és 13 évesen már én is túl voltam az első csókon. Meg a kortársaim többsége is.
És még minket neveznek boomernek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!