Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lányok! Milyen fiúk jönnek be...

Lányok! Milyen fiúk jönnek be nektek? (külsőre és belsőre is)

Figyelt kérdés

Sok kérdést olvastam már,amik arról szóltak,hogy a fiúknak milyen lányok jönnek be...hát most jöjjön a lányok válasza:)

Kort és nemet is!

2010. okt. 7. 20:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Külső: barna haj, barna szem, mindegy hogy izmos -e vagy sem, a testalkata normál fiúhoz méltó legyen.

Belső: Kedves, Vicces, Nem kell hogy zseni legyen, de alapfok meglegyen, nem árt ha ért az elektronikai dolgokhoz, így meg tud dolgokat javítani + ért a számítógéphez. "Menő" vagy "Bandatag, Bandavezér" legyen.

Ez az álompasi nekem.

Ilyen a barátom ^^ :D

14/L

2010. okt. 8. 21:07
 12/14 anonim ***** válasza:

külső: kicsit dús, kb. nyak középig érő sötét haj, nem túl vékony, sportosabb alkat

belső: okos,vicces,jófej, ne nagyon legyen zárkózott, inkább közvetlen és nyitott, megértő, nem túl gyerekes

14/L

2010. okt. 8. 22:50
 13/14 anonim ***** válasza:

külső:

nem számít, de van egy ideálom, vagyis 2 is:

1) hossuú haj, mindegy milyen színű, bőrdzseki, bakancs <3, málha táska, stb, szóval rocker

2) félhosszú fekete haj, egyik oldalon nagyon rövid, másikon áll alá ér (DE NEM EMO HAJ!!!)

világítóan világos kék szem, szeme alatt piros, depressziós, fehér bőr

belül:

hűséges, depressziós, szerelmes legyen NAGYON belém, megértő, zárkózott, ragaszkodó

tudom, hogy nagyon fura az ízlésem, de nekem ez jön be :S

2010. okt. 19. 21:40
 14/14 anonim ***** válasza:

elozo vok

14/l

2010. okt. 19. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!