Lányok! Milyen fiúk jönnek be nektek? (külsőre és belsőre is)
Sok kérdést olvastam már,amik arról szóltak,hogy a fiúknak milyen lányok jönnek be...hát most jöjjön a lányok válasza:)
Kort és nemet is!
A barátom(L)
Barna szem barna haj kleos bőr(L)
Vicces,kedves,dumás:) udvarias,figyelmes.
16L
Fogalmam sincs... amilyen megtetszik. Lehet egyaránt szőke-barna-fekete, és így tovább... de még nem éreztem úgy, hogy bárki is tetszene, mert a környezetemben nincs olyan fiú, akinek a személyisége tetszene nekem, pedig leginkább arra figyelek, hogy az megfelelő legyen számomra.
13,5/L
Külső:
Élek-halok a hosszú, feketehajú pasikért:3 Szeretem a kék, illetve zöld szemet, és az se rossz, ha a fiú nem az a mai piszkafa lábú, elfúj a szél alkatú ergo legyen rajta némi izom.
Belső:
Nagyon vonzónak találom a zárkózottságot. (És ez nem csak fiúknál igaz.) Nem kell, hogy Nobel-díjas legyen, de azért az alapműveltség legyen meg. (Nagyra értékelem az inteligenciát:PPP) A kedvesség és az empátia pedig alapkövetelmény^^
15L
Legyen egyedi a stílusa és a kinézete is, de lehetőleg ne valami hippi vagy hasonló. Átlagos de mégis különleges. Kedves, udvarias, humoros és tudja mit szeretek. Ha belenézek a szemébe akkor felejtsek el mindent. Az a fiú aki tetszik nekem úgy néz ki mint egy görög isten. Persze nem mondom, hogy mindenki nézzen ki így.
16/L
Akiknek kinyitom az ajtót xD [najó, ezt amott is én írtam...:P]
Amúgy:
Külső: Nézzen ki azért jól, meg ne legyen ilyen nyámnyila. Azok nem jönnek be. Legyen azért a pasin kis izom is :D
Belső: Nem ba.zogatja az emberkéket [vagy legalább nem nagyon xD], jófej, vicces, okos :D
13,5/L
Külső:
Szeretem,ha magasabb nálam (bár a 162 centimmel egy fiúnak sem nehezebb magasabbra nőni nálam:D),de ne legyen nagyon magas,mert akkor már kellemetlenül érezném magam.Imádom a barna hajat és szemet,de alapvetően nem ez a mérvadó.Rövid,zselézett,félhosszú haj,nekem mindegy.A lényeg,hogy jól álljon neki.Szeretem ha kicsit izmos és sportos a srác:)
Belső:
Legyen figyelmes,tisztelettudó,megértő.Az intelligencia is nagyon fontos.Nem kell,hogy tudós legyen,de az alap tudás legyen már meg.Előny még,ha kedves és humoros,beszédes típus.Legyen egy kicsit lazább,nyitott az emberek és a világ felé,kicsit amolyan "menő".
Na egy ilyen lenne kb. az álompasi.
De a külsőből a legfontosabb számomra a magasság és a számára előnyös hajviselet,ruhák.Belső tulajdonságból pedig a legfontosabbak:tisztelettudó,megértő,intelligens,humoros és nyitott.
Korban pedig 16-19 között legyen.Bár kétlem,hogy egy 16 évessel összejönnék...Ami azt illeti elég sok évfolyamtársamat ismerem és annyira gyerekesek,hogy az már fáj.
15/L
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!