Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért borult ki ennyire az anyám?

Miért borult ki ennyire az anyám?

Figyelt kérdés

Sheinről rendeltünk ruhákat és nem vette észre hogy az egyik pólón van egy koponya elrejtve. Amikor már megrendeltük és észrevette teljesen kiakadt hogy ő visszavonja és hogy ezt nem vehetem fel, ő nem látta hogy van rajta koponya és ha látta volna biztos hogy nem engedi. Azt mondja hogy ebben a pólóban szélsőséges alakok meg fognak verni az utcán ha kimegyek benne. Ez az a póló. Alá amúgy trikót vennék szóval a hasam nem lenne kint [link]

Mi baja van? Tényleg megvernének az utcán ilyen pólóban?

16/l

2023. márc. 25. 17:19
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Társashazban lakunk. Ma néhány 7 év körüli gyerek kint focizott a kertben és kiszólt nekik hogyha focizni akarnak akkor menjenek el máshova mert neki hangos. Hozzátenném hogy nem voltak hangosak
2023. márc. 26. 19:15
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha a szélsőséges alakok megvernek valakit, akkor azt a pénzéért teszik, nem azért hogy mi van rajta.

Azt nem hogy a normális emberek, de még a gengszter panel prolik is leszarják.

2023. márc. 27. 10:28
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Én anyukám sem díjazta volna, még a Gyűrűk urát, Harry Potter filmeket sem nézhettem meg. 😆

Én nem fogok semmit tiltani a fiaimtól, de lehet, hogy én is elmondom 1x a véleményem nekik, hogy nem tetszik a halálfej a pulcsijukon. Hogy mit kezdenek az infóval, az az ő dolguk lesz. Így jobban belegondolva lehet, hogy én is húznám a számat egy kicsit magamban, de ha tetszene nekik, akkor úgyis megvenném. 😄

Régen sem haragudtam az ilyenek miatt Anyura, mert én tudom miért nem szerette az ilyen dolgokat.

Szerintem kérdezd meg nyugodtan, hogy miért reagált így. Ha ilyet mond, hogy meg fognak verni, lehet, hogy fűződik hozzá valami negatív élménye.

2023. márc. 27. 11:53
 14/14 anonim ***** válasza:
75%
Anyád nem normális. Borzalmas szorongása van
2023. ápr. 22. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!